2777
2789
عنوان

دهه هشتادی های باردار بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 56 پست
عزیزم می تونی نیای ولی منم دوستام مجردن وگرنه کسی ک از لحاظ مالی و تحصیلات کامل باشه می تونه ازدواج ...

عنوان جنجالی میزنی باید انتظار انتقاد هم داشته باشی

ببخشید؟ ادم ۲۱ ساله از لحاظ تحصیلات دقیقا کجاش کامله؟  

حتی لیسانس هم نگرفته!

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متولد ۷۹ دهه هشتادی حساب میشه؟

😐نه

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

تا ۱۸ تو هیچکدوم از کشورهای دنیا عاقل و بالغ نمیدونن انسان رو نه میشه بانک به تنهایی بری حساب باز کنی نه گواهینامه بگیری

البته تو کشور ما و کشور همسایه افغانستان ازدواج های زیر ۱۸ مرسومه مخصوصا تو جوامع روستایی

گروه تهرانگردی بانوان داریم در تلگرام، مایل بودید پیام بفرستید 👒💚🌿🌳🎡🏝
چ کودک همسریی؟والا الان بچه۱۴ساله ام از زن۴۰ساله بیشترمیفهمه بچه دیگه از زیر ۱۴حساب میشه

بازم این کامنتِ منفورِ از چهل ساله بیشتر میفهمه  

کی گفته بچه ۱۴ ساله از ۴۰ ساله ببشتر میفهمه؟

اگر شما تجربیات و پختگی یه خانم ۴۰ ساله رو با کودک ۱۴ ساله یکی میدونید من حرفی ندارم

تا ابد هم دلیل بیارید بازم یه فرد زیر ۱۸ سال که از لحاظ قانونی صلاحیت رای دادن و گرفتن گواهینامه و حتی اجازه زدن سیم کارت به اسم خودش هم نداره نه صلاحیت ازدواج داره نه مادر شدن

اون بچه اسباب بازی نیست قراره جامعه رو تشکیل بدن ادمی که نه تحصیلات درست حسابی داره نه گواهینامه نه چهارتا کتاب خونده و نه تجربه ای داره چطور میتونه یه ادم سالم تربیت کنه در حالی که خودش نیاز به تربیت داره؟

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

تازه من شوهرمم ده هشتادیه اولین پدرمادره دهه هشتادیه فامیلیم😅

الان افتخار داره؟

ب تحصیلات و دارایی و ادب و شعور باید افتخار کرد ن رکورد توی زود ازدواج کردن

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

بازم این کامنتِ منفورِ از چهل ساله بیشتر میفهمه کی گفته بچه ۱۴ ساله از ۴۰ ساله ببشتر میفهمه؟اگر شما ...

چقدر من دوستت دارم با کامنتات کلا عشق میکنم😂

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

الان افتخار داره؟ب تحصیلات و دارایی و ادب و شعور باید افتخار کرد ن رکورد توی زود ازدواج کردن

عزیزم آدم هروقت بتونه ازدواج موفقی داشته باشه حالا چ زود چ دیر و باعشق ازدواج کنه یعنی زندگیو برده و اینه ک افتخاره داره

2790
2778
2791
2779
2792