2777
2789
عزیزم شما گمنامی پس از کجا ببیننت مردم از کجا بدونن دختر مجرد تو خونه هست

چمدونم 

اونا مدت هاس ک منو ندیدن هنوز عمم فکر مبکنه مم ۱۲سالمه درحالی ک ۱۸سالمه

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی چی خونمی‌دونم گلم اگر میبینی آدمه و همو میخواین پیش برو وگرنه دکمه رابطه های الکی و وقت و انرژی ...

پسر خوبه و میخامش ولی فعلا باید خودشو ثابت کنم اصلا ازکجا معلومم حرفاش الکی باشه یا نه

مجازی اشنا شدیم من ۱۸سالمه ایشون ۳۰سال

خب ببین چون مجازی هستین بزار یکم بگذره از آشناییتون شناختتون بیشتر بشه بعد نزار از ی جایی ب بعد دیگ زیادی بشه تایمتون.بهش بگو دیگ باید بیای خواستگاری اگر میخوایم چون پسرا اینجورین ک اگر همینجوری باهاشون حرف بزنی و بی قید و شرط ادامه بدی فک میکنن ک اونقدری ارزشمند نیستی راجب سن هم اختلاف سنیتون بالاس اما اول از همه مهم تفاهم و شعور دو طرفه.بعضیا جنبه ندارن و میبینن طرف کوچیک تره ازشون هی منم منم میکنن یا دعوا بشه میگ تو بچه ای و فلان. پس خوب بشناسش و زود وارد زندگیت و ذهن و قلبت نکنش بعد موقعیتش دیدی خوبه بگو بیاد حتمااا خواستگاری و با خانواد ها در میون بزاری این ماجرا رو ک با نظر اونا هم پیش بره و منطقی تر بشه خراب نشه چیزی

خب ببین چون مجازی هستین بزار یکم بگذره از آشناییتون شناختتون بیشتر بشه بعد نزار از ی جایی ب بعد دیگ ...

ایشون خودشون گفتن دوماه دیگت من میگم حداقل یک سال دیگع 

خب بگو باشه دو ماه دیگ بیا با خانواده همه چی اوکی کن بعد بقیه آشنایی رو زیر نظرشون پیش می‌بریم تمام

درسته ولی مم نمیتونم بهش اعتماد کنم اگ وقتی باهم ازدواج کرد سراغ یکی دیگ رفت چی 

درسته ولی مم نمیتونم بهش اعتماد کنم اگ وقتی باهم ازدواج کرد سراغ یکی دیگ رفت چی

خب قرار نیس زود قبول کنی ک😐این همه دارم میگم بیاد خانواده بشناسش خودت بشناسیش بعددد اونموقع تازه تصمیم میگیری ک اوکی بدی یا ن