2789

اجتماعی هستی ؟

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اجتماعی هستی ؟

آخه میدونی ی وقتایی ربطی هم ب اجتماعی بودن نداره یجورایی انگار باید قرعه بنامت بیوفته 

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

نه زیاد خانوادم نمیزارن هیچ مجلسی برم حتی بیرون رفتن

اینجوری ک نمیشه بلاخره باید ببیننت 

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

بیرون از خونه فعالیتتو زیاد کن فعالیت های اجتماعی داشته باشه درس دانشگاه مسجد هلال احمر سرکار ورزش همه جا 

شبکه های اجتماعی عکس با حجاب و متین و موقر از خودت منتشر کن

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
نه زیاد خانوادم نمیزارن هیچ مجلسی برم حتی بیرون رفتن

مجلس و بیرون رو ب نظرم شرکت کن تا جایی ک علاقه داری و مناسبه تو همین جاها مورد زیاد پیش میاد ها

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

مجلس و بیرون رو ب نظرم شرکت کن تا جایی ک علاقه داری و مناسبه تو همین جاها مورد زیاد پیش میاد ها

همین مجلسارو نمیزان برم 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

یا مثلا قسمت باشه نمیدونم🤔

درسته عزیزم ولی بلاخره باید ببینن 

اما خب تا قسمت چی باشه

بیرون از خونه فعالیتتو زیاد کن فعالیت های اجتماعی داشته باشه درس دانشگاه مسجد هلال احمر سرکار ورزش ه ...

ففعالیت ک نمیتونم ن کار میزارن بکنم ن رفتن به مسجد این جور چیزا

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

۱۸سالمه نمیدونم مامانم میگ میری بیرون افتاب به صورت میخوره زشت میشی

😐😂واقن؟؟چی بگم والا ببخش خندم گرفت آخه این ک دلیل نمیشهه