2777
2789
کار.... مگه میزارن مگین کار نه

اونوقت باید تو خونه جنگ به پا کنی اینا تورو زندونی کردن با خودشونم هیجا نمیبرن

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونوقت باید تو خونه جنگ به پا کنی اینا تورو زندونی کردن با خودشونم هیجا نمیبرن

هزاربار اینکارو کردم 

اخرش چیشد همشون  میگن ک باید هرچی من میگم گوش بکنی من بدنیا اوردمت

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

خب ب درس علاقه نداری؟

قبول نمیشم خیلی تلاشمو کردم امروز ازمون دادم 

زیست ۲٠درصد

شمی منفی ۵درصد 

ریاضی  منفی ۱درصد

زمین ۲درصد

قبول نمیشم خیلی تلاشمو کردم امروز ازمون دادم زیست ۲٠درصدشمی منفی ۵درصد ریاضی منفی ۱درصدزمین ۲درصد

ببین ب نظرم اگر علاقه داری ب درس اونو بچسب فعلا تا از طریق اون بتونی حداقل یکم موقعیتتو تغییر بدی و وارد اجتماع بشی حتی کسب درآمد هم کم کم انجام بدی یا از طریق درس یا حالا کار پاره وقتی چیزی اگر هم علاقه نداری با مامان یا بابا یا خواهری برادری کسی ک باهاش راحتی صحبت کن ک قصد داری کسب درآمد انجام بدی اینجوری خانوادت هم میبینن ک مسئولیت خرج و مخارجت دیگ با اونا نیس خوشحال تر هم میشن تازه افتخار هم شاید بکنن اینجوری سخت میگیرن بهت ک شاید درست بخونی و آیندت تامین بشه و موفقیت پیدا کنی وگرنه ک قصد بدی ندارن شاید هم ب خاطر عقاید قدیمیشونه ک نمیتونی تغییرشون بدی و باید بپذیری در هر صورت و کار خودتو پیش ببری چون سنت هم برا ازدواج خیلی بالا نیس عجله نکن ب نظرم اگر هم کسی رو دیدی دوست داری و موقعیتش خوبه ب خانوادت یواش یواش معرفیش کن با اون ازدواج کن 

ببین ب نظرم اگر علاقه داری ب درس اونو بچسب فعلا تا از طریق اون بتونی حداقل یکم موقعیتتو تغییر بدی و ...

یه نفر هست البته مناسبم نیست فاصله سنیمون زیاد 

گفته تا دوماه دیگه 

من میدونم ک خانوادم راضی نمیشن  بخیالشم 

کلا هرچقدر هم منو بخاد.... 

مناسبم نیست