2777
2789
عنوان

چقد من بدبختم😞

169 بازدید | 8 پست

هیچ وقت تو زندگیم خوشی ندیدم گفتم ازدواج خوب داشته باشم خوشبخت میشم ی روزی با بخترین مرد دنیا ازدواج کردم ولی حرف و حدیث خانوادش و اطرافیانش نمی زاره من خوشی ببینم از همه چیز من ایراد میگرن اخ من چیکار کنم اینجوریم تقصیر منه پاهام پرانتزیه چیکار کنم 

تقصیر منه اد پروی نیستم ساکتم یکمم خجالتیم زیاد اهل احوالپرسی و اینا نیستم مدام ازم ایراد میگیرن اه خسته شدم بخدا. بزگترین آرزوم مردنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما باید روی خودت کار کنی که حداقل احوالپرسی اینا رو انجام بدی اینا توی زندگی تاثیر داره

چطوری کار کنم بخدا هروقد سعی میکنم نمیتونم زیاد گرم باشم ی احپالپرسی ساده فقط بلدم

یه خاطره برات بگم برادر شوهرم که عقد کرد خانمش رو که دیدیم گفتیم وااه چرا اینجوریه( برادر شوهرم خودش ...

میشه بیشتر توضیع بدین الان منظورتون اینه من باید تغییر کنم واقعا ؟