2777
2789

سلام من يه موقعیت شغلی برام پیش اومده میخوام کلاس حسابداری شرکت کنم قبلا هم تجربشو نداشتم و باید مدرک بگیرم که معتبر باشه. خودم تحقیق کردم گفتن آموزشگاه فی  توی فرهنگشهر خوبه ولی ادرسش از ما دوره.

لطفا راهنمایی کنید

آموزشگاه زیر نظر فنی حرفه ای باشه معتبره ولی برا آزمون باید خودت تلاش کنی. من خواهرم آموزشگاه فی با استاد فرجی کلاس داشت چند مدت هم با خودشون کاراموزی گرفت چند ماه هم تو یه شرکت شهرک صنعتی کار کرد و بعدشم تو بیمارستان مشغول کار شد.

خودش خیلی تلاش کرد و زحمت کشید.الان نمیدونم استادشون همونه یا نه شمارشون پیدا کنید یه تماس بگیرید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین آموزشگاه فی داخل فرهنگ‌شهر رو رفتم.به نظر خیلی معتبر میومد شلوغ بود ولی محیط خفنی داشت.منو بردن کارگاه کامپیوتر رو نشون دادن که انصافا مجهز بود.استادشون رو ندیدم ولی گفتن بعد از دوره کارآموزی رایگان دارن

مطالب رو هم تئوری و هم عملی کار میکنن شهریه هم گفتن ۴ تومن

فردا چندتا آموزشگاه توی پارامونت و سینما سعدی میرم بتونم مقایسه کنم

خواهرتون از بازار کارش راضیه؟حقوق حسابداری بدرد میخوره؟

بله بازار کار خیلی خوبی داره و کاملا راضی هست.در کنارش پرونده مالیاتی برمیداره که پول خوبی براش میدن واگر خوب پیش بره حتی از اونجا میاد بیرون.الان حقوقش ۱۷ تومنه

سلام چیشد به نتیجه ای رسیدین ؟کدوم اموزشگاه رفتین ؟راضی هستین؟

ببخشید دیر پیامتون رو جواب میدم.

بله سر انجام رفتم آموزشگاه فی در اصل یکی از زیر مجموعه های گاما هستش.

تابستون رفتم تایم بدی کلاس برداشتم هوا گرم و برقا قطع میشد

استادش عالیه پرسنلش بعضی روزا لج آدمو در میارن و گیج میزنن

فضا و امکاناتش هم خیلی خوبه کارگاه کامپیوترشون به روزه و تمام نرم افزارای اصلی مثل سپیدار هلو و کلا هرچی تو بازاره رو آموزش میدن

من و دوستم آموزشگاه حسابداری پارسین رفتیم یکی از اموزشگاههای قدیمی و خوب شیراز هست سه تا هم شعبه داره

حسابداری جامع کار با نرم افزار و اکسل در حسابداری هم رو دوره بود آموزشگاه خوبی هست 

برای مشاوره میتونید باهاشون تماس بگیرید 

09176020016

سلام
واقعا اگر بدنبال یادگیری تخصصی حسابداری هستین و میخواین بعد از آموزش سریع جذب بازار کاربشید
بهتون پیشنهاد میدم که با دوره تخصصی حسابداری ویژه بازار کار آقای چکاه رو شرکت کنید میتونید سری هم به سایتشون بزنید و محیطی کاملا برای یادگیری حسابداری مهیا کردن

آموزشگاه حسابداری چکاه شیراز یکی از آموزشگاه‌های بسیار مطرح حسابداری در شیراز است که در کنار ارائه خدمات حسابداری در سطح کشوری و بین‌المللی به امر آموزش نیز می‌پردازد. گروه آموزشی چکاه با هدف کاهش جرائم و هزینه های مالی شرکت‌ها توانسته است حساب آموزان بسیاری را در دوره‌های خود به بازار کار معرفی نماید.

chekah.com/shiraz