2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت خوشبحالت من امسالو خراب کردم 17 و هشتادو شش صدم شدم حالم خیلی بده واسه انتخاب رشته

عزیزممم ببین قلب من خدم عاشق انسانی بودم اما ب اجبار رفتم تجربی ببین عزیزم خودت ب چی علاقه داریی بخدا همه چی رشته تجربی نی تازه با معدل ۱۷هم میشه بری تجربییی 

عزیزممم ببین قلب من خدم عاشق انسانی بودم اما ب اجبار رفتم تجربی ببین عزیزم خودت ب چی علاقه داریی بخد ...

فدات شم من علاقم ب تجربیه یعنی واقعا میشه برم خییلیا میگن ظرفیت پر میشه نمیتونی بری

هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود

[QUOTE=343508048]فدات شم من علاقم ب تجربیه یعنی واقعا میشه برم خییلیا میگن ظرفیت پر میشه نمیتونی بری[/QUOخدانکنه دردت بجون خواهر فداتتت شممم  ببین من رفیق داشتم با شانزده ونیممم رفتن عزیزممم .. آبجی لابد حسودیشون میشه اما قشنگم درساش سخته عزیزم واقعا میتونی بخونیشون عزیزم ببین ت چ دریایی استعدادد داری

[QUOTE=343508048]فدات شم من علاقم ب تجربیه یعنی واقعا میشه برم خییلیا میگن ظرفیت پر میشه نمیتونی بری ...

قربونت بشم اره اونموقع خیلی میخونم

مرسی ک راهنمایی کردی ایشالله موفق شی خودتم 

هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود
نمی دونم معدلم بالای ۱۹ می شه ولی استرس تراز دارم چون ادبیات رو بد دادم ۱۸/۵ اینا می شم

ابجیی ماشالا بخدا عالییییی پزشکی درمیاییی الان نمره کل ایران افتضاحه تو فوق العاده ای فکرشممم نکن آبجی❤️💚🙂

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز