2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قربونت خوشبحالت من امسالو خراب کردم 17 و هشتادو شش صدم شدم حالم خیلی بده واسه انتخاب رشته

عزیزممم ببین قلب من خدم عاشق انسانی بودم اما ب اجبار رفتم تجربی ببین عزیزم خودت ب چی علاقه داریی بخدا همه چی رشته تجربی نی تازه با معدل ۱۷هم میشه بری تجربییی 

عزیزممم ببین قلب من خدم عاشق انسانی بودم اما ب اجبار رفتم تجربی ببین عزیزم خودت ب چی علاقه داریی بخد ...

فدات شم من علاقم ب تجربیه یعنی واقعا میشه برم خییلیا میگن ظرفیت پر میشه نمیتونی بری

هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود

[QUOTE=343508048]فدات شم من علاقم ب تجربیه یعنی واقعا میشه برم خییلیا میگن ظرفیت پر میشه نمیتونی بری[/QUOخدانکنه دردت بجون خواهر فداتتت شممم  ببین من رفیق داشتم با شانزده ونیممم رفتن عزیزممم .. آبجی لابد حسودیشون میشه اما قشنگم درساش سخته عزیزم واقعا میتونی بخونیشون عزیزم ببین ت چ دریایی استعدادد داری

[QUOTE=343508048]فدات شم من علاقم ب تجربیه یعنی واقعا میشه برم خییلیا میگن ظرفیت پر میشه نمیتونی بری ...

قربونت بشم اره اونموقع خیلی میخونم

مرسی ک راهنمایی کردی ایشالله موفق شی خودتم 

هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود
نمی دونم معدلم بالای ۱۹ می شه ولی استرس تراز دارم چون ادبیات رو بد دادم ۱۸/۵ اینا می شم

ابجیی ماشالا بخدا عالییییی پزشکی درمیاییی الان نمره کل ایران افتضاحه تو فوق العاده ای فکرشممم نکن آبجی❤️💚🙂