2777
2789
عنوان

خوش به حال

248 بازدید | 11 پست

اونایی که دوست آشنای خوب دارن..جاریامو میبینم همش در حال استوری با دختر خاله مادربزرگ فلانی بیساری

اونوقت فامیلای من

خودشون همش در حال مسافرت و گردش و تفریح 

ما روستا هستیم.مستفرت که اصلا تاحالا نرفتم میرم سر کوچه از خودم و دخترم عکس میگیرم استوری میکنم

خدا شاهده شاید باورتون نشه یا بگین اینم چیزیه

همون لحظه تا اشتوری من و میبینن سریع اطتوری میزارن آره ادمای بدبخت با چیطای کوچیک دلشون شاده و ....😐

انقدددر حسودن انقدر بخیلن حتا بدونن آب راحت میخوری حسادت دارن فقط دلشون میخواد خودشون همه چی داشته باشن

یا مثلا میبینم جاریم هز هفته میرن خونه مادربزرگش

مامان بزرگای من بگم از شمرم بدتر بودن

ما چون خانواده بی سروسامانی بودیم تو کل خاندان

وقتی بچه بودیم میرفتم خونه مامان مادرم همه ی نوها رو بوس میکرد مارو بوس نمیکرد ولله قسم تا به من و داداشام میرسید میگفت سرما خوردم شما رو بوس نمیکنم بعدش میدیدم دخترخاله هامو داره بوس میکنه

الان فکر میکنم احتمالا چون ما اکثرا ژولیده بودیم چون مادرم ناراحتی اهصاب داشت به ما نمیرسید حتما چندشش میشد

یا مثلا عمه ام یه کار هنری بلد بود برای همه بچه های فامیل اون چیز هنری رو درست میکرد بجز ما

مادر پدرم میرفت مشهد برای همه سوغاتی میاورد ما جمع بودیم به همه میداد بجز ما خدا شاهده یه شکلات نمیاورد برامون یا به دختر عموها و دختر عمه هام کادو تولد میداد جز ما

چون ما پدر مادر درست درمون نداشتیم حمایتمون کنن اونا هم محلمون نمیدادن

یا مثلا خواهرشوهرا و جاریامو میبینم همش خونه فتمیلاشون رفت و آمد میکنن استوری میزارن

ولی فامیلای نکبت من فقط دوست دارن بیان اگه بخوای بری خونشون محل نمیدن ولی عاااااشق اینن بیان خونت

یا جشن بگیری دعوتشون کنی نمیان ولی دلشون میخواد جشنشون بری هی اسراار حتما بیای یااااااا

شوهرم کارگره مشکل جسمی و اعصاب داره میشه برای سلامتیش دعا کنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوری شدم که دو تا خانواده با شخصیت میبینم با تعجب بهشون نگاه میکنم

واقعا رابطه های خوب برام عجیبن

شوهرم کارگره مشکل جسمی و اعصاب داره میشه برای سلامتیش دعا کنید ممنون

سعی کن از اینا بکشی بیرون.برای خودت زندگی کن 

استوری نزار 

نمایش دادن زندگی اصلا خوب نیست 

تو مادر خوبی باش برای دخترت،براش کتاب بخون .نزار اونم کم کم بزرگ بشه و درگیر حاشیه بشه 

چون شروع میکنه مقایسه کردن 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

اصلا وارد کردن زندگی تو فضای مجازی درست نیس که بخوای بعدش حرص بخوری چرا فلانی لایک نکرد چرا فلانی آنفالوم کرد و هزار تا چیز دیگه. من که پروفایلمو هم عکس بچه هام نمی‌ذارم حوصله داری هان

من الان نزدیک دوساله اینیستا ندارم راحتم.... 

قبلا همش درگیر بودم پروفایل چی بذارم، استوری چی بذارم، بعد میدیم فلانی رفته مسافرت، اون یکی لباس نو خریده، اون یکی خونه عوض کرده، همه موفق و خوشحالن!!! 

منم گفتم اصن چرا باید اینیستا داشته باشم ک همش خودمو مقایسه کنم؟ چرا همش باید ناراحت باشم؟ پس اینیستا رو پاک کردم، الان چند برابر شادتر هستم... تازه تمرکز هم بیشترشده

شوهرم هم اینیستا نداره

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.