2777
2789

دیگه الان دیپلم با بی سوادی زیاد فرق خاصی نداره 

فک نمیکنم زیاد ارزش انچنانی داشته باشه

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

دیگه الان دیپلم با بی سوادی زیاد فرق خاصی نداره فک نمیکنم زیاد ارزش انچنانی داشته باشه

والا من که تو گرفتن تو هموونشم موندم 

لا حول ولا قوة الا باالله همه چی به وقتش قشنگه و قلبی تلنبار شده از غم:(

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

والا من که تو گرفتن تو هموونشم موندم

یه رشته ساده برو بگیر تموم بشه 

نمره ۷ و ۴ تا تجدیدی زیر هفت میتونی بگیری 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

یه رشته ساده برو بگیر تموم بشه نمره ۷ و ۴ تا تجدیدی زیر هفت میتونی بگیری

ای بابا دیگه دارم دیوونه میشم نمیدونم چه نرگمه میرم سمت درس هرچی میخونم نمیفهمم  تازه خوابم میگیره حالم بد میشه 

غصه نخور منم هم سن توام تازه گرفتم .

موفق باشی  چقد خوب برای من یه تموم شدن امتحانم شده ارزوم بخدا خودم هیچی خانوادمو  نا امید کردم