2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با افزایش یا کاهش قیمت طلا قیمتش تغییر می کنهبه صورت فیزیکی چیزی دریافت نمی کنی به همین دلیل استرس ن ...

یعنی اگر من به اندازه مبلغ ۱۰ گرم طلا سرمایه گذاری بکنم به اندازه طلای فیزیکی سود یا ضرر میکنم،درسته؟

یعنی اگر من به اندازه مبلغ ۱۰ گرم طلا سرمایه گذاری بکنم به اندازه طلای فیزیکی سود یا ضرر میکنم،درسته ...

بله البته با کمی اختلاف

بعضی مواقع با افزایش قیمت طلااستقبال خریداران از صندوق طلا بیشتر میشه وشما سود بیشتری نسبت به طلای فیزیکی می کنید وبا کاهش قیمت طلا وعدم استقبال هم احتمال داره ضرر بیشتری بکنبد ولی خیلی اختلاف نداره

درکل برای کسانی که قصد سرمایه گزاری روی طلا دارند ونمی خوان استفاده کنند ونگران امنیت ونگهداری طلا هستند خوبه

بله البته با کمی اختلافبعضی مواقع با افزایش قیمت طلااستقبال خریداران از صندوق طلا بیشتر میشه وشما سو ...

ماهی ۵ میلیون میتونم خرید کنم، همه رو صندوق طلا بخرم یا از صندوق های درآمد ثابت هم خرید داشته باشم کنار اون؟

ماهی ۵ میلیون میتونم خرید کنم، همه رو صندوق طلا بخرم یا از صندوق های درآمد ثابت هم خرید داشته باشم ک ...

من اگه جای شماباشم ۶۰ درصد طلا و۴۰ درصد درآمد ثابت می گیرم

یعنی ۳ طلا و۲ درآمد ثابت

ولی جای خودم طلای دست دو تمیز با ۲تا ۳ درصد می گیرم وازش استفاده می کنم

من اگه جای شماباشم ۶۰ درصد طلا و۴۰ درصد درآمد ثابت می گیرمیعنی ۳ طلا و۲ درآمد ثابتولی جای خودم طلای ...

ممنون بابت راهنماییتون.

بیشتر میخوام پولم حفظ بشه و از ارزشش کم نشه،زیاد از طلا خوشم نمیاد استفاده کنم.

زمان خرید و فروشش رو چطور باید تشخیص بدم؟

با بالا رفتن قیمت طلا بفروشم و با پایین اومدن قیمت هم بفروشم؟

ممنون بابت راهنماییتون.بیشتر میخوام پولم حفظ بشه و از ارزشش کم نشه،زیاد از طلا خوشم نمیاد استفاده کن ...

من به خاطر همین فکروخیالا(کی بخرم وگی بفروشم) صندوق دوست ندارم چون مثل سهام جلوی چشمته و وسوسه میشه خریدوفروش کنی درحالیکه طلای فیزیکی رو استفاده می کنی وبه سختی می فروشی وبعداز چند سال می بینی باتورم قیمتش بالا رفته

من به خاطر همین فکروخیالا(کی بخرم وگی بفروشم) صندوق دوست ندارم چون مثل سهام جلوی چشمته و وسوسه میشه ...

پس با این تفاسیر من ماهیانه ثابت ۵_۷ میلیون خرید کنم پس برای سرمایه گذاری ۱۰ساله ضرر فکر نکنم داشته باشه،درسته؟

یعنی به مبلغ بسیار کمتری نسبت به طلای فیزیکی سود میکنم؟! درسته؟

پس با این تفاسیر من ماهیانه ثابت ۵_۷ میلیون خرید کنم پس برای سرمایه گذاری ۱۰ساله ضرر فکر نکنم داشته ...

برای بلند مدت که عالیه

نه چرا سود کمتر بکنی احتمال داره سود بیشتری هم بکنی