2777
2789
با افزایش یا کاهش قیمت طلا قیمتش تغییر می کنهبه صورت فیزیکی چیزی دریافت نمی کنی به همین دلیل استرس ن ...

میشه بگی زمان فروشش چجوریه؟یعنی چجوری باید طلایی که نزدیک بفروشم؟به کی؟

سلام شما از مدت زمانی که تاپیک رو زدی تا الان این کار رو انجام دادی؟ با کدوم صندوق؟  تقریباً شاید یکسال از این پست شما گذشته میشه یه چند تا نکته به ما هم بگی؟ یه تجربه مفیدی چیزی صفر صفرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی وقته از تمامی صندوق های طلا داخل بورس خرید کردم به نظرم بین صندوق های طلا داخل بورس عیار از همه بوده و سود دهی بیشتری نسبت به صندوق های دیگه برام داشته
غیر اط صندوق طلای بورس یک مدل صندوق طلای دیگه هست که تو صرافی تتر لند میتونی بخری اسمش صندوق دی گلد (DGOLD) این صندوق طلا نسبت به تمام صندوق های طلا موجود بازدهی بهتری داره و خیلی از سرمایه گذارها بین صندوق های طلا این صندوق رو انتخاب می کنند علتش اینه که این صندوق ترکیبیه و از دلار و طلا ترکیب شده و بالاترین نرخ سود رو ایجاد می کنه. این نرخ سود خیلی بیشتر از خرید خود طلای فیزیکیه، معاف از مالیاته، امنیت بالایی داره و... خودمم داخلش سرمایه گذاری کردم اگر میخوای صندوق طلا بخری به نظر من و با تجربه ای که داشتم این از همه موارد بهتره

سلام شما از مدت زمانی که تاپیک رو زدی تا الان این کار رو انجام دادی؟ با کدوم صندوق؟ تقریباً شاید یک ...

بله انجام دادم ، فقط عیار خرید و فروش میکنم ، خیلی عالیه👌

بله انجام دادم ، فقط عیار خرید و فروش میکنم ، خیلی عالیه👌

سلام لطفاً  منو راهنمایی کنید که از کجا و چطور ثبت‌نام کنم ،همینطور زمان خرید و فروش و اطلاعات مربوطه 

میخوام برا پسرم سرمایه گزاری کنم .لطف میکنید.

سلام لطفاً منو راهنمایی کنید که از کجا و چطور ثبت‌نام کنم ،همینطور زمان خرید و فروش و اطلاعات مربوط ...

سلام من از بورس صندوق جام طلا خریدم
توی هر کارگزاری ای ثبت نام کنید میشه ازش بخرید
فقط باید اول سجام ثبت نام کنید بعد از کارگزاری ها بخرید