بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی هست که اصلا نمیخوام ریختشو ببینم تحت هیچ شرایطی اونم میاد عروسی چون خاعن هستش از رفاقتم حذفش کردم شوهرمم اسرار ک باید بیای نرم عصبانی میشه نمیدونم چیکار کنم چه بهونه ای بیارم اصلا قبول نمیکنه خدایا مریض شم بیفتم تا فردا ویروس بگیرم،😭😭😭😭
دوست شوهرمه اون خانومه هم با شوهرش وبچه هاش توی دوره همی ما بودن ولی من ی چیزی ازاین دیدم کلا قطع رابطه فردا شب تو تالار میاد جلو حرف میزنه من خونش بخورم سیر نمیشم اون خیلی پرو و اصلا آدم درستی نیست از اون طرفم دادماد و عروس هم پیغام دادن ک حتما برم حتی تهدید کردن نرم هیچی دیگ
به نظرتون بد میشه با یکی از رفیقام برم اونا نمیشناسنش کنارم بشینه سرگرم اون بشم تنها نباشم یعنی بدون دعوت ببرمش وای خدا امشب از فکرو خیال تا صبح بیدارم امشب شوهرم رفت نمیدونم چمدون برون بود چی بود اون انتر خانوم هم بود به شوهرم گفت من چرا نیومدم یعنی ی آدم چقدر میتونه پروباشه تو خیابون از کنارش گاز ماشین گرفتم محل سگ بهش ندادم بازم خودشو به اون راه میانه ک مثلاً اینکارو نکرده