2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی هست که اصلا نمی‌خوام ریختشو ببینم تحت هیچ شرایطی اونم میاد عروسی چون خاعن هستش از رفاقتم حذفش کردم شوهرمم اسرار ک باید بیای نرم عصبانی میشه نمی‌دونم چیکار کنم چه بهونه ای بیارم اصلا قبول نمیکنه خدایا مریض شم بیفتم تا فردا ویروس بگیرم،😭😭😭😭

عروسی کیه

دوست شوهرمه‌ اون خانومه هم با شوهرش و‌بچه هاش توی دوره همی ما بودن ولی من ی چیزی ازاین دیدم کلا قطع رابطه فردا شب تو تالار میاد جلو حرف میزنه من خونش بخورم سیر نمیشم اون خیلی پرو و اصلا آدم درستی نیست از اون طرفم دادماد و عروس هم پیغام دادن ک حتما برم حتی تهدید کردن نرم هیچی دیگ

یکی هست که اصلا نمی‌خوام ریختشو ببینم تحت هیچ شرایطی اونم میاد عروسی چون خاعن هستش از رفاقتم حذفش کر ...

خدا نکنه عزیزم 

این که به خاطر یه شخص نمیخوای بری داری تخریب شخصیتی انجام میدی تازه برای خودت یعنی داری گل به خودی میزنی 

می‌فهمه نقشه‌ ی کاره اساسی باید بکنم

اگه خواهر یا برادری داری باهاش هماهنگ کن زنگ بزنه بگه:حالم خوب نیست کسی هم در دسترس نیست تو بیا پیشم و حسابی خودشو به حال خرابی بزنه

خدا نکنه عزیزم این که به خاطر یه شخص نمیخوای بری داری تخریب شخصیتی انجام میدی تازه برای خودت یعنی دا ...

آخه من تنهام اگه یکی باهام بود میرفتم باهم‌ بودیم تنها برم هم خجالتم میاد نمی‌دونم کجا بشینم تنهایی و اون پرو‌ میاد جلو حاضر نیستم ریختشو ببینم وای متنفرم ازش همکلاسی بودیم خیلی چیزا دیدم ازش دورش خط قرمز کشیدم خودشم می‌دونه کجا گند زده نمی‌خوام بقیه بفهمن آبرو ریزی بشه دوستا رفیقا هم میدونن ما قهریم بدشم فکر کنم نقشه آشتی دادن دارن شوهرم می‌گفت وای خدایا میزمنش فردا تو تالار بیاد جلو ی چک میزنمش عقده کارشو‌سرش خالی میکنم

اگه خواهر یا برادری داری باهاش هماهنگ کن زنگ بزنه بگه:حالم خوب نیست کسی هم در دسترس نیست تو بیا پیشم ...

خواهر ک ندارم داداشمم میدونه از اینکارا نمیکنن دست به دامن ی رفیق دیگ ام بشم اگه برم خیلی بد میشه قاطی میکنم میدونم 

آخه من تنهام اگه یکی باهام بود میرفتم باهم‌ بودیم تنها برم هم خجالتم میاد نمی‌دونم کجا بشینم تنهایی ...

یعنی شوهرت ازت حمایت نمیکنه ؟

اگر اینطوریه راهی نداری جز اینکه بهونه جور کنی یا اگر حرفی زد قشنگ قهوه ایش کنی 

خواهر ک ندارم داداشمم میدونه از اینکارا نمیکنن دست به دامن ی رفیق دیگ ام بشم اگه برم خیلی بد میشه قا ...

اگر رفیق خیلی صمیمی داری که میدونی منت نمیذاره بهش در موردش بگو وگرنه منت یدتر از صد تا تحقیر و حرص خوردنه

به نظرتون بد میشه با یکی از رفیقام برم اونا نمی‌شناسنش کنارم بشینه سرگرم اون بشم تنها نباشم یعنی بدون دعوت ببرمش وای خدا امشب از فکرو خیال تا صبح بیدارم امشب شوهرم رفت نمی‌دونم چمدون برون بود چی بود اون انتر خانوم هم بود به شوهرم گفت من چرا نیومدم یعنی ی آدم چقدر می‌تونه پرو‌باشه تو خیابون از کنارش گاز ماشین گرفتم محل سگ بهش ندادم بازم خودشو به اون راه میانه ک مثلاً اینکارو نکرده

اگر رفیق خیلی صمیمی داری که میدونی منت نمیذاره بهش در موردش بگو وگرنه منت یدتر از صد تا تحقیر و حرص ...

نه این رفیقم اینجوری نیست اتفاقا داستان این زنیکه رو می‌دونه اصلا راضی نیست ک برم گفت چقدر این پرو‌میخواد باهات رو در رو هم بشه دوستمم‌ متنفره ازش 

اگر رفیق خیلی صمیمی داری که میدونی منت نمیذاره بهش در موردش بگو وگرنه منت یدتر از صد تا تحقیر و حرص ...

این رفیقم تو‌جریانه حق رو کاملا به من داده اینم قشنگ می‌شناسه خونه مادرش نزدیکه خونه رفبقمه