2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 63 پست

نگران نباش هر چی خیره پیش بیاد ان شاالله

فقط حواست باشه همونقدر که شما دوست داری این وصلت سر بگیره همسرتم باید براش مهم باشه که تو رو از دست نده پس بد هم نیست که یه محکی بزنی ببینی تا کجا پات وایمیسه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نگران نباش هر چی خیره پیش بیاد ان شااللهفقط حواست باشه همونقدر که شما دوست داری این وصلت سر بگیره هم ...

میترسم واقعا سر یه چیز چرت یه مشکل بزرگ درست شه

اخه خیلی سخت رسیدیم به این مرحله

دیگه طاقت غصه خوردن ندارم...

خب پس عالیه دیگ شما وکالت ک داشته باشی همین بهترین پشتوانه تا اخر عمرته و هیچ کسی نمیتونه حقتو ضایع ...

دقیقا همینو میگم

ولی مادرم قبول نمیکنه

میگه هر حقی رو میخوای بگیر ولی باید مهریه ات هم زیاد باشه

خب اگه از سمت پدر دختر باشه هم باز تقسیم میشه؟

عزیزم از پسر شما وکالت میگیری 

ارث دختر ک ربطی ب شوهر نداره 

دختر قراره تو اموال مرد شریک بشه 

دختر هر ارثی بهش برسه یک ریالشم ب مرد نمیرسه و ربط نداره ک بخواد تقسیم بشه 

میترسم واقعا سر یه چیز چرت یه مشکل بزرگ درست شهاخه خیلی سخت رسیدیم به این مرحلهدیگه طاقت غصه خوردن ن ...

نترس اگه مرد زندگی باشه و تو رو واقعا بخواد بالاخره خانواده خودش و خانواده شما رو راضی میکنه 

دقیقا همینو میگمولی مادرم قبول نمیکنهمیگه هر حقی رو میخوای بگیر ولی باید مهریه ات هم زیاد باشه

حالا بحث مهریه ک بشه اوناام سعی دارن پایین بگیرن ب هر حال ب نتیجه میرسید نگران نباش

اینجوری حس نکن ، پدر و مادرت تجربه دارن میفهمن چکار کننببین من مهریه که اول با شوهرم توافق کردیم ۳۱۴ ...

خیلی قشنگ و مفید توضیح دادید❤️

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

حالا بحث مهریه ک بشه اوناام سعی دارن پایین بگیرن ب هر حال ب نتیجه میرسید نگران نباش

اخه عصری داشتیم حرف میزدیم 

یهو دوست پسرم گفت آخر سر این مهریه خراب میشه همه چی

اصن یهو یه چیزی تو دلم ریخت پایین

دقیقا همینو میگمولی مادرم قبول نمیکنهمیگه هر حقی رو میخوای بگیر ولی باید مهریه ات هم زیاد باشه

منم دقیقا چنین مشکلی رو داشتم و نهایتا به حرف مادرم گوش دادم و الان هم پشیمون نیستم