2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 63 پست
مهریه برای زمانیه که پای قانون بیاد وسط و قانون فقط از ۱۱۴ تا حمایت میکنه پس الکی زیاد نگید خودتون ر ...

منم همینو میگم

مادرم آدم مادی ای نیست و نمیخوام با طلب مهریه ی زیاد اینطوری جلوه کنه پیش خانواده اش

اگر پسر ملک داشته باشه ، و ارزشش بیش از ۱۱۴ سکه باشه ، و مهریه اصلا بگو ۱۰۰۰ تا باشه ، عروس خانم مبت ...

خیر عزیزم 

اموالش هرچقدر باشه قانون فقط و فقط ۱۱۴ تا حمایت میکنه .

البته این چیزیه ک من تجربش کردم و مورد زیاد دیدم تو دادگاه 

و در نهایت قسط بندی میشه 

بازم میگم چیزی ک تجربه کردم و دیدم میگم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آقایون بعد از ازدواج خیییییلی عوض میشن مخصوصا وقتی به میانسالی میرسن سر و گوشششون میجنبه و مهریه حکم یه ترمزه رو داره براشون که حواسشون جمع باشه...

پس مهریه رو جدی بگیر

خیر عزیزم اموالش هرچقدر باشه قانون فقط و فقط ۱۱۴ تا حمایت میکنه .البته این چیزیه ک من تجربش کردم و م ...

ولی من چون یکی از نزدیکانم درگیر این قضیه بود میدونم که دادگاه اگر طرف ملک داشته باشه به اندازه مهریه ازش میگیرن . اینکه میگم طرف مهریش ۵۱۴ سکه بود و چون پسره ۲ تا خونه داشت ، یکیش رو کاملا دادگاه داد به خانمه و یکی از خونه ها رو پسره گفت توش زندگی میکنم . و باقی مهریه قسط بندی شد . 

منم همینو میگممادرم آدم مادی ای نیست و نمیخوام با طلب مهریه ی زیاد اینطوری جلوه کنه پیش خانواده اش

مهریه تو هر مرحله پشتوانه ی زنه ولی همونطور ک قانون گفته عمل کنید و از حق های دیگتون استفاده کنید 

بااین اوضاع خیانتها مهریه جدا حمایت کننده از حقوق زن هست .

یوقت جو نگیرت ببخشیااا .

حق نصف اموال ارث پدری هم شامل میشه یا فقط اموالی که خودشون بدست میارن ؟

ارث پدری هم اگر بهش برسه حساب میشه 

یعنی پدر فوت کنه و ارث مثلا ی خونه ب پسره برسه .بعد خدایی نکرده بخوان جدا بشن این خونه هم تقسیم میشه بین زن و مرد 

آقایون بعد از ازدواج خیییییلی عوض میشن مخصوصا وقتی به میانسالی میرسن سر و گوشششون میجنبه و مهریه حکم ...

من نمیگم نباشه اصلا

ولی دلم میخواد یه چیز کاملا منطقی باشه

چیزی ک بین همه ی دوستام هم همونقدره

چیزی ک عرف جامعه اس

ولی هیج جوره راضی نمیشن

همه چیز اکیه فقط واسه این مهریه میترسم واقعا

دقیقا چرا وقتی ۱۱۴ تا حمایت میکنه آدم باید بیشتر بخواد؟!

برای همین میگم بگید چیزی ک عرف جامعه هست و قانون هست ۱۱۴ تا 

ولی تاکید میکنم وکالت حق طلاق و وکالت نصف اموال و غیره رو بگیرید 

برای همین میگم بگید چیزی ک عرف جامعه هست و قانون هست ۱۱۴ تا ولی تاکید میکنم وکالت حق طلاق و وکالت نص ...

وکالت همه ی حقوق و تصنیف اموال رو میده بهم

ولی مهریه همون ۱۱۴ تا باشه