2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 63 پست
خب پس احتمالا بگه حدود ۱۰۰ تا که بنظرم معقوله

اره نظر منم همینه

۱۰۰ تا اصن کافیه

ولی مامانم قبول نمیکنه همش میخواد بیشتر بگه

برگشته میگه ۷۰۰ تا

۵۰۰ تا

گفتم من نمیخوام انقد واقعا خب

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13889441/%d8%aa%d9%88%d8%ac%d9%87-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7%d9%8b

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
دااااغی نمی دونی چکار میکنیبه نظرم بزار پدر و مادرت تصمیم بگیرن تو هم احساسی نشو و نگو میبخشم و فلان ...

نه واقعا من خودم اعتقادی به مهریه ندارم

و به نظرم زندگی ای ‌ک بخواد مهریه پشتوانه اش بشه درست پیش نمیره

خیلی استرس دارمهمش مامانم میگه بخاطر خوشبختی توعهولی من اصن نمیخوام مهریه ام زیاد باشهحس میکنم دارن ...

اینجوری حس نکن ، پدر و مادرت تجربه دارن میفهمن چکار کنن

ببین من مهریه که اول با شوهرم توافق کردیم ۳۱۴ سکه بود ، ولی قبل عقد دعوامون شد و من به هم زدم  . بعدش اونا هی اومدن التماس که برگرد و اشتباه کردیم و فلان

منم بابام گفت مهریه رو میکنی نصف خونه و ۲۱۴ سکه 

منم گفتم شرط برگشت اینه که مهریه خونه و سکه باشه 

اولش قبول نکردن ، بعد قبول کردن 

الانم شوهرم گاهی اذیتم کنه ، جرات نداره بیش از حد جلو بره .

مهریه هم فقط برای زمان طلاق نیست . 

خدای نکرده شوهر فوت کنه زن بی پناه نمی مونه و از اموال شوهرش چیزی گیرش میاد . مهریه نباشه پدر و مادر پسره یه اردنگی میزنن و عروس رو پرت میکنن بیرون . 

یا اینکه در زمان میانسالی شوهر که فوت کنه بچه هات نمی تونن بیرونت کنن ، و از اموال شوهرت به اندازه مهریه ارث میبری . 

انفاقا حرف بزنیداینجوری پیش برید واسه همه چیز پدرمادرا بدون اینکه شما رو در نظر بگیرن تصمیم گیری می ...

فردا باهاش حرف میزنم حتما 

ولی گفت بین حرفاش ک مهریه خواهرم انقد بوده حدود ۱۰۰ تا اینا دیگه بابام فک نکنم از مهریه ی دخترش بیشتر قبول کنه🫠

فردا باهاش حرف میزنم حتما ولی گفت بین حرفاش ک مهریه خواهرم انقد بوده حدود ۱۰۰ تا اینا دیگه بابام فک ...

حواست باشه ممکنه خالی ببندن

تو مگه سند ازدواج خواهرش را دیدی؟؟؟

من در مورد مهریه نظری ندارم اصلا 

ولی همیشه خانواده‌ی شوهر هر چی بگن راست نیست 

ممکنه بعدا بفهمی خیلی حرفاشون دروغ بوده

مهریه برای زمانیه که پای قانون بیاد وسط و قانون فقط از ۱۱۴ تا حمایت میکنه پس الکی زیاد نگید خودتون ر ...

اگر پسر ملک داشته باشه ، و ارزشش بیش از ۱۱۴ سکه باشه ، و مهریه اصلا بگو ۱۰۰۰ تا باشه ، عروس خانم مبتونه بگیره 

۱۱۴ تا برای کسی هست که هیچی نداره

۱۱۰ تا بنداز به نیت عدد اسم امام علی برکت داره تو زندگیت

من خودم نظرم ۱۰۷ یا ۱۱۷ بود

ولی این عددی ک شما هم گفتی خیلی خوبه به دلم نشست

ولی اصن اهمیت نمیدن تو این موضوع به حرفم

هی میگن زیاد باید باشه

هر چی میگم باید همسرمم درک کنید و الان عرفش همینقدره باز حرف خودشونو میزنن🫠