2777
2789

خیلی کنجکاوم یه بار سیگارو امتحان کنم ببینم چه حسی داره اونم ۱ دونه نه زیاد 

با ۱ بارم قرار نیس معتاد بشم

مامان و بابامم مشکل ندارن ، قرار شده یه بسته بگیرن برام یکیشو امتحان کنم 

امروز با پارتنرم حرف میزدم به اونم گفتم گیر داد که نکش

منم گفتم مهمه بابامه که مشکلی نداره اونم قهر کرد😐

میدونم انتظار داره که خودم پیش قدم شم اما عمرا برم جلو

حق با کدوممونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه مامان بابا اوکی دادن پارتنر چی میگه ؟

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

از پنهون کاری خوشم نمیاد قرار نیس ک بخاطر خواسته های اون همه چیو بریزم تو خودم

اره ولی چیزی نیست که پنهان کنی اصلا به اون چه ،تو هنوز خونه باباتی چیکارته که تعیین تکلیف کنه 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛

خب چرا چنین مسئله ای رو باید بهش بگی؟؟

مشخصه که دعوا میشه عزیزم

نمیخواد یه پاکت بگیری فقط یه نخ از سوپر مارکت بگیر و همونجا بکش مطمئنا خوشت نمیاد چون دودش میره تو حلقت و چون بلد نیستی اذیت میشی.

بعدش که یکی کشیدی میبینی چیز خاصی نیست فقط مایه ی ضرره بدن و سلامتیه.

ولی از من می شنوی همون یه نخ هم نکش.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خب چرا چنین مسئله ای رو باید بهش بگی؟؟مشخصه که دعوا میشه عزیزمنمیخواد یه پاکت بگیری فقط یه نخ از سوپ ...

علاقه به کشیدنش ندارم فقط کنجکاوم بدونم چه حسی داره 

بیرونم دوست ندارم بکشم حس بدی میده بهم 

اون باید بدونه که نباید تو همه چی سرک بکشه قرار نیست  خودمو بخاطرش تنظیم کنم