2777
2789

طلاهامو فروختم و دادیم یه ۴۰۵ 

خانواده همسرمم در جریان بودن که این ماشین مال منه ولی از اونجایی که دست پسرشونه و ما فعلا عقد بودیم یه جورایی انگار دست خودشون بود و راضی بودن 

من که گواهینامه گرفتم وقتی که گفتم احساس کردم مادر همسرم داره میترکه و بجای تبریک گفت خب به منم می گفتی باهات بیام بگیرم منم ! درصورتی ۶۰ سالشه و من فقط ۲۰ سالمه 

اصلا بخاطر شرایط سنی به اون ندن !

اون روز هم با حرص می‌گفت خوبه حالا خواهر مادرشو بگردونه 😑

منم ناراحت شدم بهش گفتم تیکه ننداز که تیکه میندازم بدت میاد 

به نظرتون باهاش چیکار کنم !؟!؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی با،سنش داره میسوزه و حسودی میکنه ،ولشکن اما کوتاه نیا ، حق خودته 

باهاش لج نکن اما کوتاهم نیا 

تا چشمش ببینه و عادت کنه به مقدار سخته برای شما

مواظب باش فتنه نکنه پیش شوهرت 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

ولش کن ادم بددهن درست نمیشه

همونجا باید ی شوهرت میگفتی اینقدر احمق نشدم پامو تو خونه ای بذارم ک بلد نیستن درست حرف بزنن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

سوار ماشینت شو ویراژ بده اصلا تحویلش نگیر.. از حسادت داره میترکه..میخاد با این حرفا فقط با اعصابت بازی کنه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

عزیزم این رفتارهاش طبیعبه..من بعد ده سال‌تاهل و‌باوجود دوتا بچه‌و‌کلی مسئولیت الان که همسرم ماشین برام گرفته..جاریم یک هفته  دعوا خونش داشت مادرهمسرمم میگفت مگه لازم داشته؟میخواد به مادرش برسه..

بهترین کاری که میتونی بکنی سکوت و انجام کار خودته.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
اصلا همش تقصیر همین شوهر بی عرضمه که گفت براشون خامه بگیریم برا خونواده شوهر کوفتم نباید بگیری

خانواده ی شوهر فقط برای این خوبه که حلواشونو بخوری....  

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

عزیزم این رفتارهاش طبیعبه..من بعد ده سال‌تاهل و‌باوجود دوتا بچه‌و‌کلی مسئولیت الان که همسرم ماشین بر ...

حالا من طلای خودمم بود 

قبلش خیلی هم راضی بودن ولی وقتی فهمید اگه اوکی بشم ماشین رو از شوهرم میگیرم کو.نش میسوزه