2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا نکشتت فقد خط اخر 😐🤣🤣🤣 اره خب وابسته نشو بار ب گاف نری😭😂

خب چی بگم آدم فایده داریه🤣 کاررابندازه 🤣

آره 

من فقط دنبالِ آدم همیشگیم فرق نمیکنه طرف چ رفیق باشه پ پارتنر 

و واسه این هنوز ب ثُبات نرسیدم ( سنم کمه)😂

🩹💚I'm healing 

خب چی بگم آدم فایده داریه🤣 کاررابندازه 🤣آره من فقط دنبالِ آدم همیشگیم فرق نمیکنه طرف چ رفیق باشه پ ...

بیچاره اگ خودش میدونس از ده کیلو متریت هم رد نمیشد😔😂💔 

اوه جوووننن کهههههه 

بل بل بی ثباتی هنوز😔😂

این‌کاربرمُرد؛                                                                    - OFF

بیچاره اگ خودش میدونس از ده کیلو متریت هم رد نمیشد😔😂💔 اوه جوووننن کهههههه بل بل بی ثباتی هنوز😔😂

خودشم میدونه ولی داره تلاشِ بیخود میکنه

بی ثبات منظورم از لحاظ شغلی و این داستانا بوددد🤣🤣🤣🩴

من اگ یکی بشه آدم زندگیم جنبه ندارم انگار ب سرپرستی میگیرم🤣 خاک تو سرم🤣

🩹💚I'm healing 

خودشم میدونه ولی داره تلاشِ بیخود میکنهبی ثبات منظورم از لحاظ شغلی و این داستانا بوددد🤣🤣🤣🩴من اگ ...

اخی بیچاره 😔💔

اها، چ فرقی می‌کنه مهم اینه از هر جهت بی ثباتی🥱

وای دقیقا منم😐😐 خیلی بی جنبه ایم خدایی 😔😭🤣🤣

این‌کاربرمُرد؛                                                                    - OFF

اخی بیچاره 😔💔اها، چ فرقی می‌کنه مهم اینه از هر جهت بی ثباتی🥱وای دقیقا منم😐😐 خیلی بی جنبه ایم خد ...

مگ من عوضیم اون بیچارسسسس؟؟؟😂

درک نمیکنم اینایی ک هر دو ماه با یکی آن 

من فقط یکی اونم تا آخر عمر😂🤣

🩹💚I'm healing 

مگ من عوضیم اون بیچارسسسس؟؟؟😂درک نمیکنم اینایی ک هر دو ماه با یکی آن من فقط یکی اونم تا آخر عمر😂🤣

خب تو بیچاره ای😔

دوماه؟؟ طرف ساعتی میزنه، حالا اون ب کنار، چند تا چند تا هم داره 😐💔 

دقیقا منم، ی بار مغز خر خوردم وارد رابطه ای شدم، از اون ب بعد حس میکنم بازم بهش متعهدم 😐💔 نمیتونم اصن، چندشم میشه 😐💔 البته من دیگ💩 بخورم بخام با کسی بپرم🥱