2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وای خدا نکشتت فقد خط اخر 😐🤣🤣🤣 اره خب وابسته نشو بار ب گاف نری😭😂

خب چی بگم آدم فایده داریه🤣 کاررابندازه 🤣

آره 

من فقط دنبالِ آدم همیشگیم فرق نمیکنه طرف چ رفیق باشه پ پارتنر 

و واسه این هنوز ب ثُبات نرسیدم ( سنم کمه)😂

💞JOY💞MUSIC💞PEACE 💞ART💞LOVE💞LIFE💞

خب چی بگم آدم فایده داریه🤣 کاررابندازه 🤣آره من فقط دنبالِ آدم همیشگیم فرق نمیکنه طرف چ رفیق باشه پ ...

بیچاره اگ خودش میدونس از ده کیلو متریت هم رد نمیشد😔😂💔 

اوه جوووننن کهههههه 

بل بل بی ثباتی هنوز😔😂

جایی نرو که نتونم دنبالت بیام:)

بیچاره اگ خودش میدونس از ده کیلو متریت هم رد نمیشد😔😂💔 اوه جوووننن کهههههه بل بل بی ثباتی هنوز😔😂

خودشم میدونه ولی داره تلاشِ بیخود میکنه

بی ثبات منظورم از لحاظ شغلی و این داستانا بوددد🤣🤣🤣🩴

من اگ یکی بشه آدم زندگیم جنبه ندارم انگار ب سرپرستی میگیرم🤣 خاک تو سرم🤣

خودشم میدونه ولی داره تلاشِ بیخود میکنهبی ثبات منظورم از لحاظ شغلی و این داستانا بوددد🤣🤣🤣🩴من اگ ...

اخی بیچاره 😔💔

اها، چ فرقی می‌کنه مهم اینه از هر جهت بی ثباتی🥱

وای دقیقا منم😐😐 خیلی بی جنبه ایم خدایی 😔😭🤣🤣

اخی بیچاره 😔💔اها، چ فرقی می‌کنه مهم اینه از هر جهت بی ثباتی🥱وای دقیقا منم😐😐 خیلی بی جنبه ایم خد ...

مگ من عوضیم اون بیچارسسسس؟؟؟😂

درک نمیکنم اینایی ک هر دو ماه با یکی آن 

من فقط یکی اونم تا آخر عمر😂🤣

مگ من عوضیم اون بیچارسسسس؟؟؟😂درک نمیکنم اینایی ک هر دو ماه با یکی آن من فقط یکی اونم تا آخر عمر😂🤣

خب تو بیچاره ای😔

دوماه؟؟ طرف ساعتی میزنه، حالا اون ب کنار، چند تا چند تا هم داره 😐💔 

دقیقا منم، ی بار مغز خر خوردم وارد رابطه ای شدم، از اون ب بعد حس میکنم بازم بهش متعهدم 😐💔 نمیتونم اصن، چندشم میشه 😐💔 البته من دیگ💩 بخورم بخام با کسی بپرم🥱