دلقک_هسم مدیر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3520 عنوان گگگگ | مشاهده متن کامل بحث + 13702 بازدید | 2645 پست @ملکه__بنفش لنتی تاپیک و بست بپر اینجا 💃 کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫 1403/03/30 | 23:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مجبورم_ادامه_بدم عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 8273 عاشقی ؟؟؟ چرا نمیتونی؟؟ راستش دو خط اول و خوب نفهمیدم .. عاشق خودمخسته ام برا سر پا شدنهی دست خودمو میگیرم میگم پاشو لعنتی... نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
دلقک_هسم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3520 چقد از این تبادل اطلاعات خوشم میاد .. همین کاری ک الان دارین میکنین .. بعضیا اینقد خوبه ک میرم چند بار میخونم 😂 کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫
مجبورم_ادامه_بدم عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 8273 عاشقی ؟؟؟ چرا نمیتونی؟؟ راستش دو خط اول و خوب نفهمیدم .. عاشق خودمخسته ام برا سر پا شدنهی دست خودمو میگیرم میگم پاشو لعنتی... نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
دلقک_هسم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3520 همه لحظه ها به فدات هیوایی🥺 فدای تو بیب)) کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫
دلقک_هسم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3520 عاشق خودمخسته ام برا سر پا شدنهی دست خودمو میگیرم میگم پاشو لعنتی... آها ، این خیلی خوبه خودتو دوست داشته باشی .. ی وقتایی هم بشین)، شاید یکم دیر برسی، ولی خستگیت کمتر میشه ، تو لایق استراحت کردن هستی.. کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫
fake_love عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 26033 گرچه از درگاه خود میرانیام، اماتا من اینجا بنده، تو آنجا، خدا باشیسرگذشت تیرهٔ من، سرگذشتی نیستکز سرآغاز و سرانجامش جدا باشی
دلقک_هسم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3520 هوماگه بخوای* باشه اگ بخام😭😂 پس من الان میخام فردا روز خوبی باشه ، ولی دگ نزاشتن و اومدم پیشت گله کردم شاکی نشو🥲😭😂 کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫
مجبورم_ادامه_بدم عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 8273 ممنون وقت گذاشتی منظورتو متوجه شدم تو میگی تجربیات و آدمای جدید به ما کمک میکنن که با مشکلای بزرگ یا ... فداتاره دقیقنمیدونی برا همینه ی کم سن ازم میخواد یکی از چیزایی ک نیاز داره رو بهش بگم...میگم تاریخ و زندگی نامه بخون...دنیا حقیقتش تلخه...پس هر چی اماده تر بهتراگاهی بیشتر درد بیشترم داره..اما اگ قوی باشی میشی اسطوره خودتشیوا جان درک میکنم و حسش میکنم چه بار سنگینی روی شونه هاته ...قوی بودی تا اینجا...قوی تر شوبابتش متاسفم... نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
دلقک_هسم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3520 نشی بمونی شدم رف>>> کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫
noebert عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 335 واقعنی؟حقیقت درونم بود.. خیلی قشنگ بود زیااد نوشته بالایی ت هم خوندم کلا حرفات قشنگه و تا جایی که من میدونم برای اینکه بشه قشنگ حرف زد باید دردای زیادی تجربه کرد میخوام ازت تشکر کنم که دووم اوردی حالا هر درد غمی که داشتی یا هرچیزی مرسی که جا نزدی 🫂
fake_love عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 26033 باشه اگ بخام😭😂 پس من الان میخام فردا روز خوبی باشه ، ولی دگ نزاشتن و اومدم پیشت گله کردم شاکی نشو� ... درسته بعضی وقتا زور یه چیزا و کسایی خیلی زیاده ولی تو هم زورتو بزن انقدرم بدبین نباش
مجبورم_ادامه_بدم عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 8273 آها ، این خیلی خوبه خودتو دوست داشته باشی .. ی وقتایی هم بشین)، شاید یکم دیر برسی، ولی خستگیت کمتر م ... کسی درکم نمیکنه ک خسته اماولین شکستت نباشه ....میشی خوار و ذلیل تو عام مردم نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم