2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم منظورت از تجربه داشتن دقیقا چیه ولی به عقیده ی تو این خوبه یا بد؟

من بنظرم خوبه ک ادمایی بیاد تو زندگیمون ک مشکل دارن و باعث بشن که ما بتونیم ازشون برای خودمون سود ببریم

اما میدونی کلن مخالفم چون جامعه سطح شادیش کاهش پیدا میکنه

خیلی ها دووم نمیارن زیر بار مشکلات...برای همینه خودشکی بین جوونا داره میره بالا

همه ک قوی نیستن...

زود بزرگ شدن ب هر غالبی نمیاد

نمیدونم چطور توضیح بدم بفهمی 

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
حله یکم دیگه بیدارمفردا ازت انتظار دارم بنگتن رو بشناسی😂

الکی اخه؟😂 

هیواییی 🥺😭ایشالااا😭😂😂، امیدوارم فردا روز خوبی باشه، وای فقد بدتر از امروز نباشه ک دیگ کشش ندارم ..

کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫

فک همه کس خودتیولی ب همون اندازه از خودت گله داریادم ک عاشقه گله هاش بیشترهنمیتونم سر پا بشم ..

یاخدا هی نوشته تو میخونم هی بیشتر هنگ می کنم  لامصبب چقد خفنه 👍🏻👍🏻🤌🏻

فک همه کس خودتیولی ب همون اندازه از خودت گله داریادم ک عاشقه گله هاش بیشترهنمیتونم سر پا بشم ..

عاشقی ؟؟؟ 

چرا نمیتونی؟؟ 

راستش دو خط اول و خوب نفهمیدم ..

کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫

من بنظرم خوبه ک ادمایی بیاد تو زندگیمون ک مشکل دارن و باعث بشن که ما بتونیم ازشون برای خودمون سود بب ...

ممنون وقت گذاشتی 

منظورتو متوجه شدم تو میگی تجربیات و آدمای جدید به ما کمک میکنن که با مشکلای بزرگ یا هر مسئله ای بتونیم سازگار بشیم ولی ممکنه هرکسی نتونه دووم بیاره پس ممکنه تجربه کردن یه چیزایی اونقدرا هم خوب نباشه 

بقیه هم سن و سالامو نمیدونم ولی من تو ۸ سالگی با تجربه کردن یه حس غم بزرگ انگار منم بزرگ شدم که شاید تحمل دردای بعد از اون برای خیلیا سخت باشه