2777
2789
عنوان

کنکوریها

224 بازدید | 15 پست

کنکوریها توی سه هفته چطوری جمع بندی میکنید دخترم میگه همه چی یادم رفته شما چه کار می کنید دوباره آماده بشید

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غمش نباشه انشالله بره سمت 12 اول چون بیشتر کنکور از اونه اگر پایه هم نتوست عیب نداره اصل دوازدهمه

فیلم یا جزوه  برای جمع بندی بخونه بهترنیست؟

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین
برای هر کس میتونه جمع بندی متفاوت باشه مشاور نداره؟ من قراره ازمون جامع بدم و تورق سریع داشته باشم

نه مشاور نداره

فیلم یا جزوه برای جمع بندی بخونه بهترنیست؟

والا از من می پرسی که معدلم شده 18.67 (خودم حساب کردم با کلید) 

میگم اول کتاب 

بعدش کتاب 

بعدش کتاب 

بعدشم تست

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
آزمون جامع بزنن تحلیل کنن اگه چیزی که قبلا خوندن رو واقعا یادشون نیومد فقطططط همون رو برن یه نگاهی ب ...

فیلمی که برای جمع بندی باشه ندارید؟

رشته دخترتون چیه؟ 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
کنکوریوم واسش بخر فقط تست بزنهمثلا تست جانع فلسفه تست جانع عربی.......

داره میگه اول باید چیزی بخونم بعد تست بزنم چیزی یادم نمیاد

غمش نباشه انشالله بره سمت 12 اول چون بیشتر کنکور از اونه اگر پایه هم نتوست عیب نداره اصل دوازدهمه

من هم همینومیگم 

والا از من می پرسی که معدلم شده 18.67 (خودم حساب کردم با کلید) میگم اول کتاب بعدش کتاب بعدش کتاب بعد ...

این معدل که عالیه

این معدل که عالیه

اره خداراشکر تو نهایی 3 ساعت روزی خوتبیدم... با استرسی به قدر کوه دماوند که تو تاپیک قدیمام نمایانگره.. 

انقدر استرسم رفته بود بالا.. به معلمم و خالمو و... پیام دادم بهم روحیه بدن 

😂 😂 

ولی گذشت. خداروشکر 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن!