2777
2789
عنوان

به نظرتون همسایمون صدامو شنیده؟

260 بازدید | 15 پست

سلام دوستان. امروز صبح همسرم و من هر دو خونه بودیم. همسایه بغلیمون زنگ زد بمن برای کاری و گفت خونه نیستم اما زن داداشم میاد سر میزنه به خونم. منم فکر میکردم خونه نیستش دیگه... 

یکی دو ساعت بعد منو همسرم دعوامون شد و مقصر هم همسرم بود و من در حالیکه دقیقاً پشت درمون بودم بهش حرف زشتی زدم که دیدم صدای کلید در اومد همسرم گفت ببین چقدر بی ادبی صداتو شنید اما من اهمیت ندادم فکر کردم زنداداشش بوده که اومده و داره می‌ره و درو داره کلید می‌کنه.  تا چند دقیقه بعد جرو بحثمون ادامه داشت من داشتم آشپزی میکردم که همسرم درو بست و بی خداحافظی رفت منم زورم گرفت بهش گفتم بی ادب... و همزمان درو باز کردم که تا نرفته تو آسانسور بهش بگم این چجور رفتنه ولی دیدم همسایمون درش بازه و خریدهاش پشت در هستن و من که درو باز کردم همزمان همو دیدیم اما شوهرم رفته بود...

نمی‌دونم شنیده یا نه. تو خونمون کولر روشن بود امیدوارم صدای کولر جلوی صدای مارو گرفته باشه...

نظرتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا شنید

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

شنیده ولی اهمیتی نداره واقعا چون بهش مرلوط نیست ....شمام سعی کن حتی توی بیابونم دعوات شد با همسرت به بی احترامی نکنی نه بخاطر دیگران بخاطر حرمت بین خودتون

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

خب بشنوه 

ب‌ اون چه 

خودت ب‌ شوهرت بی احترامی نکن 

چطور یبار نمیگی جلو شوهرم چقد زشته همچین چیزی گفتم شخصیت خودمو نشون دادم بعد نگرانی همسایه ات ک هفت پشت غریبه است شنیده باشه 

من اصلا آدم غریبه دوستی نیستم فقط همسرم و خودم و بچم تو اولویتیم

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

شنیده ولی اهمیتی نداره واقعا چون بهش مرلوط نیست ....شمام سعی کن حتی توی بیابونم دعوات شد با همسرت به ...

جالب این جاست مدتها بود حتی کلمه زشتی از دهنم در نیاورده بودم حتی در هیچ موردی نه فقط با همسرم اما دیدم خیلی داره روش رو زیاد می‌کنه و حرف تا مربوط به خانواده ام میزنه

خب بشنوه ب‌ اون چه خودت ب‌ شوهرت بی احترامی نکن چطور یبار نمیگی جلو شوهرم چقد زشته همچین چیزی گفتم ش ...

ای بابا بالاخره دعوا شده دیگه. اونم مقصر خودش بود درباره خانواده ام حرفهای بی ربط میزد منم بعد صدبار تذکر محترمانه و تهدید بالاخره صبرم تموم شد جواب دادم

مگه چه حرف بدی به شوهرت زدی

اون بار اول که صدای کلید اومد ببخشید ببخشید گفتم که تر زدی....

بار دومم که توضیح دادم گفتم بی ادب

البته واقعا سالی یه بار آنقدر بی ادب میشم اونم اینجوری شده

ای بابا بالاخره دعوا شده دیگه. اونم مقصر خودش بود درباره خانواده ام حرفهای بی ربط میزد منم بعد صدبار ...

توام مثل خودش ب‌ خانوادش بی احترامی میکردی اینجوری بهتر ادب میشد 😅

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️