2777
2789
عنوان

فیلم قطب شمال ارزش دیدن داره؟

1491 بازدید | 12 پست

یا فقط می‌خوان با یه داستان عشقی جذابش کنن واسه مخاطب؟

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی فانتزیه سلیقه همه نیس

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

سلام .

اگه وقتتون خالیه و حوصله اتون سر رفته ببینید .

خیلی سریال قوی و جذابی نیست .

فانتزی طور و مثل رمان هاست .

البته این نظر منه 🥰

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

اگه نوجوون باشی برات ارزش دیدن دارهشبیه رمان های بچگیمونه

😂😂رمان زیاد خوندم دوران جهالت طبیعیه یا بازیگران مصنوعی بازی میکنن من فقط بخاطر نازنین بیاتی دلم بود ببینمش

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
اگ گفتن ، منم بلایک

بیا گفتن

سلام .اگه وقتتون خالیه و حوصله اتون سر رفته ببینید .خیلی سریال قوی و جذابی نیست .فانتزی طور و مثل رم ...

مرسی❤️پس داغونه😂

😂😂رمان زیاد خوندم دوران جهالت طبیعیه یا بازیگران مصنوعی بازی میکنن من فقط بخاطر نازنین بیاتی دلم ب ...

من ندیدمش کامل

فقط چنتا سکانسشو دیدم تو اینستا شبیه رمان بود جذب نشدم 

{ خانم هستم }

دوستان اشتراک فی. لی مو گرفتم لطفا چندتا فیلم خوب و تفکر برانگیز مثل فروشنده و متری ششو نیم و ابد و یک روز و.... این مدلی معرفی کنید . هرچی دیدم اخرش فقط عصبی و افسرده و حال داغون شدم بسکه غم و غصه خالی بود ...

طنز همباشه خوبه بشوره ببره اینهمه دقی که خوردمو