2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم جنینم لگداش اولش خوب بود بعد کم شد و ب قول شما حرکت محکمشو حس نکردم ولی از هفته ۲۸ ب بعد بازم زیاد شد 

من علتشو پرسیدم گفتن پسرا کمتر از دختراست حرکتشون و اینکه باید خوردنی بخوری تا حرکت کنه و اینکه من ی کم چربی دورشکم دارم حرکتاش بخاطر همون کمتر حس میشه نمیدونمم شمام دارین یا نه که یکی از علتاش همینه 

ولی زیاد خودتو درگیر نکن درس میشه دوستم حرکاتش دوباره برمیگرده فقط استرسو از خودت دور کن

برا منم جنینم لگداش اولش خوب بود بعد کم شد و ب قول شما حرکت محکمشو حس نکردم ولی از هفته ۲۸ ب بعد باز ...

ممنون از دلگرمیت عزیزم.نه من چربی مربی ندارم لاغربودم الانم هستم.

ببخشید من سوالو گذاشتم نمیدونم چرا نیومده.هفته بیست ششمم تاالان هرسونویی ک رفتم برام زده سفالیک.پس چ ...

بچهء منم سفالیکه اما از اول تمام لگداش توی پهلوهام و چپ و راستِ شکمم بوده

.Pain🔥you made me a believer

بچه منم سفالیکه.چرخیدن باسن مبارکشونو کنار ناف میبینم.اوایل که نمیفهمیدیم سفالیکه شوهرم صورتشو میذاشت اونجا باهاش حرف میزد.وقتی فهمید تموم مدت با باسنش داشته حرف میزده داغون شد😁

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

عزیزم مال منم تو پهلوم میزنه مخصوصا پهلوی راست

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
سفالیک چیه؟

کلش پایینه.پاهاش بالا

جفتت چیه؟آخه قدامیا دیر تر و کمتر حس میکنن حرکت جنینو 

منم همین به ذهنم رسید.بااینحال ۲۸ و ۲۹ هفته بنظرم اوج شیطنتاشه.نه توی ۲۶