2777
2789
منم چند روز دیگه 18 هفتم تموم میشه اما هنوز حرکتای نی نیو حس نمیکنم عادیه؟

آره بابا تا ۲۲ هنو وقت داری.من ۱۹ حس کردم

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوست دارم زودتر بفهمم هنوز انگار باورم نشده باردارم 

همه همینجوری ان.طبیعیه

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
مرسی عزیزم نگرانیم کمتر شد 😍😍😍😍😙😙😙

❤❤❤

ببخشید من سوالو گذاشتم نمیدونم چرا نیومده.هفته بیست ششمم تاالان هرسونویی ک رفتم برام زده سفالیک.پس چ ...

جفتت قدامیه؟ اوج حرکات جنین از هفته ۲۸ تا ۳۲ هست و کلا بچه هی میچرخه دیگه

شکرت که می گویم شکرت
جفت قدامی یعنی چی

توی سونوگرافی هات مینویسه نوع جفتت چیه اگه قدامی باشه یعنی از روی شکم که در نظر بگیری اول جفت نی نیه و پشتش نی نی قرار داره و این طوری کمتر ضربه هاشو حس میکنی حالا اگه خلفی باشه یعنی اول نی نیه و پشت نی نی جفت قرار داره بنابراین زودتر و بیشتر ضربه هاشو حس میکنی

توی سونوگرافی هات مینویسه نوع جفتت چیه اگه قدامی باشه یعنی از روی شکم که در نظر بگیری اول جفت نی نیه ...

آره مال من نوشته جفت قدامی سمت راست یه همچین چیزایی نوشته