2777
2789
عنوان

دوران عقد

167 بازدید | 10 پست

بچها من یکسال و ۱۰ ماه عقدم الانم شرایطش رو نداریم عروسی بگیریم هم خودت هم نامزدم راضی هستیم هیچ مشکلی هم نداریم خانواده خودم هیچ حرفی ندارن. فقط خیلی حرفا و تیکه های خانواده شوهرم دیوونه ام کردن بطوری که افسردگی گرفتم .همش سوال میپرسن کی عروسی داری خسته شدم ...

مگه اونا نباید عروسی بگیرن چرا میپرسن؟

ولی خیلی بیخیالی ها

خانواده ات هم بدتر از خودتون

علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بقیه رو نمیدونم ولی هروقت خانواده شوهرت گفتن، بگو پسر خودتون باید عروسی بگیره و هروقت آمادگی داشته باشه اینکارو میکنیم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
مگه اونا نباید عروسی بگیرن چرا میپرسن؟ولی خیلی بیخیالی هاخانواده ات هم بدتر از خودتون

واقعا الان شرایط عروسی رو ندارم .بعدش هیچ کمک و اقدامی هم براش انجام نمیدن دستش خالی چجوری عروسی بگیره 

بقیه رو نمیدونم ولی هروقت خانواده شوهرت گفتن، بگو پسر خودتون باید عروسی بگیره و هروقت آمادگی داشته ب ...

اره اونا هیچ آمادگی ندارن فقط باعث آزار اذیت من شدن 

اره اونا هیچ آمادگی ندارن فقط باعث آزار اذیت من شدن

عزیزم بعد عروسی هم همش میپرسن کی بچه میاری عادت کن 

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.