دوستم عکس منو خودشو گذاشته بود پروفایلش ..دوستم از یه پسری خوشش میومده بعد خودش رفته یه جوری بهش شمارشو داده بعد ی چند مدت با هم بیرون رفتن با هم کم وبیش حرف میزدن پسره گفته من قصد ازدواج دارم اما نه با تو با دوستت که عکسش رو پروفایلته کلی هم بهش گیر داده شمارشوبده معلوملا استوری زیاد از من میذاشت انگار راجع به منم زیاد کنارش حرف میزد دیگه دوستمم اعصابش خورد شده بلاک کرده از ی طرفم پسره بدبخت کاری باهاش نداشته این همش میرفته مغازش اون زنگ هم نمیزده بهش آدم کرک وپرش میریزه منم گفتم دوست پسر توعه من چطوری با اون ازدواج کنم پسرع گفته من باهاش دوست نبودم خودش میومد همش مغازم
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
رابطتو با دوستت تموم شده بدون چه با پسره ازدواج کنی چه نکنی و اگه حس میکنی اون پسر آدم خوبیه اول بشناسش بعد بگو بیاد خواستگاریت اگه از هم خوشتون اومده به کسی مربوط نیست که به خاطر احساسات یک طرفه خودش زندگی بقیه رو خراب کنه
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
اره واقعا حس بدیه اما بعضی ها سلیقه خاصی دارن لزوما به این معنا نیست اسی از دوستش بهتر باشه و درضمن من به سلامت روان دوست اسی شک دارم که پسریو میخواد که دوستشو پسندیده