2777
2789
عنوان

دوست پسر دوستم ازم خواستگاری کرده

576 بازدید | 15 پست

دوستم عکس منو خودشو گذاشته بود پروفایلش ..دوستم از یه پسری خوشش میومده بعد خودش رفته یه جوری بهش شمارشو داده بعد ی چند مدت با هم بیرون رفتن با هم کم وبیش حرف میزدن پسره گفته من قصد ازدواج دارم اما نه با تو با دوستت که عکسش رو پروفایلته کلی هم بهش گیر داده شمارشوبده معلوملا استوری زیاد از من میذاشت انگار راجع به منم زیاد کنارش حرف میزد دیگه دوستمم اعصابش خورد شده بلاک کرده از ی طرفم پسره بدبخت کاری باهاش نداشته این همش میرفته مغازش اون زنگ هم نمیزده بهش آدم کرک وپرش میریزه منم گفتم دوست پسر توعه من چطوری با اون ازدواج کنم پسرع گفته من باهاش دوست نبودم خودش میومد همش مغازم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخیییییببیییی

دوست چندروزپیش تایپیک گذاشت جوابش رودادیم آروم شد😁😂🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

رابطتو با دوستت تموم شده بدون چه با پسره ازدواج کنی چه نکنی و اگه حس میکنی اون پسر آدم خوبیه اول بشناسش بعد بگو بیاد خواستگاریت اگه از هم خوشتون اومده به کسی مربوط نیست که به خاطر احساسات یک طرفه خودش زندگی بقیه رو خراب کنه

اتفاقاازدواج کن اگرپسرخوبیه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

حتی ی لحظه بهش فکر نکن 

اینکه دوستت بهش علاقه داشته ی موضوعه 

و اینکه پسره به خودش اجازه داده به دوستت بگه از تو خوشش میاد و از روی عکس به ازدواج فکر کرده ی موضوع خیلی مهمتره . تا ابد کنسله

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
دلم برای دوستت سوخت.

اره واقعا حس بدیه اما بعضی ها سلیقه خاصی دارن لزوما به این معنا نیست اسی از دوستش بهتر باشه و درضمن من به سلامت روان دوست اسی شک دارم که پسریو میخواد که دوستشو پسندیده