2777
2789
عنوان

من اپراتور لیزرم یه لحظه بیاین😭😭

1594 بازدید | 30 پست

یه خانومی اومد پیش مون که آماده شد و من رفتم کار رو شروع کنیم اینقد با تحقیر نگام میکرد که انگار من کلفتشم 

اینقد از کارم ایراد گرف با اینکه اینجا اولین نفر کاره من و قبول دارن 

دیگ نتونستم تحمل کنم گفتم گمشو بیرون پدر سگ

اونم بلند شد زد دستگاه الکساندرایت رو کلا با پاش زد اوفتاد زمین 

خیلی حالم بده زنکیه ...

هوففف

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم    زنگ بزن شکایت کن دستگاهم صفر بود شکسته

بگو دستگاهمو شکوندن باید پول صفرشو بدین

شاهد هم دارم  کارکنان ارایشگاه

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
خوب کردی حتی اگه به قیمت اخراجت از اونجا تموم بشه بهش میگفتی سیکتیر کن بیرون بابا تاپاله

بابا خودش به شوت چاق و سیاه بود اصلا من حالم بهم می‌خورد حتی نگاهش کنم 

شاید اومده بود عقده هاشو تخلیه کنه

خونه شوهرش تحقیرش کرده بود  اومده بود شر شما خالی کنه

شاید تو از چیزی ناراحت بودی یا نزدیک پریودت بود حساس شده بودی

شاید کلا مثل همسایه ی ما مریضه  چون پولداره از بالا ب پایین نگا میکرد

کل محل رو تحقیر کرد الان هیچکس محل سگ هم نمیده بهش

چند بار التماس کرد برازین بیام خونه هاتون یا منم بزارین داخل جمعتون   کسی رو نداد   الان خونش تک و تنها می مونه

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
شاید اومده بود عقده هاشو تخلیه کنهخونه شوهرش تحقیرش کرده بود اومده بود شر شما خالی کنهشاید تو از چی ...

هوف همکارام همه شون خیلی عصبی شدن 

فکر کرده ما با ۱۳۰۰ اون پولدار میشیم