mahshid128 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 229 عنوان آیا الان بی بی چک بزنم درست میگه ؟؟؟ 76 بازدید | 5 پست بی بی چک رو الان بزنم درست هست یا باید اول صبح و با اولین ادار و .. باشه ؟ ممنونمدعام کنین ان شاءالله باردار باشم 🥲🥺 خواهش میکنم دعا کنین ان شاءالله بزودیای زود خدا بهمون اولاد سالم و صالح و عاقبت بخیــــر بده 🍃اگه اینو دیدی برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید لطفا 🥺🥲 1403/03/30 | 10:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahshid128 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 229 ان شالله بارداری عزیزمتاخیر داشتی؟ نه من همیشه پریودام هفت رو کامل با خونریزی زیاد بود ایندفعه زودتر از موعد چند تا قطره خون داشتم و گاها خون آبه ؛ ازم میومد خواستم بی بی چک رو امتحان کنم ... خواهش میکنم دعا کنین ان شاءالله بزودیای زود خدا بهمون اولاد سالم و صالح و عاقبت بخیــــر بده 🍃اگه اینو دیدی برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید لطفا 🥺🥲
fafa_yas عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1409 نه من همیشه پریودام هفت رو کامل با خونریزی زیاد بود ایندفعه زودتر از موعد چند تا قطره خون داشتم و گا ... خونت قهوه ای طور یا صورتی اینا بود؟ بزن ان شالله که مثبته