2777
2789
عنوان

طلاق تو عقد

241 بازدید | 17 پست

عقدم دارم جدا میشم نه امیدی دارم به ایندم نه انگیزه ای برای هیچکاری انگار درد جدایی کلا از پا درم اورده با اینکه تنها راهی بود که میتونستم برم ولی خیلی دردناکه فکر اینده 

برا هیچکاری انگیزه ندارم میگم خب تهش که چی بشه میشه یکم دلداریم بدین دیدین کسی بعد طلاق تو عقد بتونه ازدواج کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاله ی من شوهرش خیلی ادم کثیفی بود از همه لحاظ هر چی بهش گفتن جداشو جدانشد تهش با ۳ تا بچه بزور جداشد بعد ۲۰ سال الانم با یکی دیگه ازدواج کرده خیلی خوش و خرمه شما که خیلی وضعیتت بهتره

حالا عزیزم شما طلاق و بگیر هنوز ضربه ای که از این ازدواج خوردی التیام نیافته دنباله ازدواج بعدی هستی ...

😂😂😂😂😂😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
میشه ازدواج کرد بعدشمن واسه‌م مهم نیست گذشته‌ی طرف

ینی چی الان داری پیشنهاد میدی😂😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
حالا عزیزم شما طلاق و بگیر هنوز ضربه ای که از این ازدواج خوردی التیام نیافته دنباله ازدواج بعدی هستی ...

یه ضربه هم همین فکر و خیالاست 

ادم دنبال اینکه ازدواج کنه نیست ولی اینکه فکر میکنم ممکنه دیگه هیچ موقعیتی نداشته باشم ازارم میده

خاله ی من شوهرش خیلی ادم کثیفی بود از همه لحاظ هر چی بهش گفتن جداشو جدانشد تهش با ۳ تا بچه بزور جداش ...

منم بخاطر همین فکر کردم اگه تو عقد اینه اخلاقش بعد ازدواج بدترم میشه گفتم تا باکرم و زیر یه سقف نرفتم جدا شم حداقل عمرم تلف نشه 

یه ضربه هم همین فکر و خیالاست ادم دنبال اینکه ازدواج کنه نیست ولی اینکه فکر میکنم ممکنه دیگه هیچ موق ...

لازم نیست به پیشواز این فکرا بری 

چیزی نمیشه مجدد ازدواج میکنی 

فعلا سعی کن جدا شی و تنها باشی چند وقت یکی دو سال بعد حالا به این فکر میکنی که مجدد شوهر کنی یا نه