2777
2789

بچه ها دکتر بهم گفت از روز ۱۵ پریود به مدت ۱۰ شب دوفامد بخورم

امشب اگر میخوردم میشد ۱۰ شب 

۹ شب خوردم قطعشم نکردم که

همین الان از خواب بیدار شدم دیدم پریود شدم اصلا نمیدونم پریوده یا نه پلی کیستیکم همیشه عقب مینداختم هم وزن کم کردم هم قند شکر و ناسالم و شرکتی حذف کردم اقدام مرتب هم داشتم یعنی چییییی؟ چرا الان پریود شدم؟ تقریبا ۷/۸ روز زودتر

حامله نیستم دیگه🥺

خونریزی مثل پریوده دل و کمرمم داره میترکه😖فعلا که کمه

چیه یعنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارهههه اما مگه قطع کنی نباید بشی؟؟؟ ۱۰ روزم تموم نشده بود که🥺

9 شب خوردی دیگه 

فک نمیکنم مشکلی باشه 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
ارهههه اما مگه قطع کنی نباید بشی؟؟؟ ۱۰ روزم تموم نشده بود که🥺

شاید یه شب فراموش کردی بخوری برای منم پیش اومده

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

شاید چون اصلاح سبک کردی و بدنت سالم شده دوفامد بهتر اثر کرده ،من بعد از قطعش پنج روز لکه بینی میفتادم بعد تازه پریود شروع میشد ،این ماهم بخاطر اینکه استرادیول خورده بودم سرخود خوردم امروز ۶ روزه 

اره ولی شنیده بودم قطع کنی یک هفته بعدش میشی‌ تعجب کردم اصلاااا یک هفته جلوتر شدم

فک کنم اقدامی هستی هر موقع رفتی دکتر ازش بپرس ولی فک نمیکنم چیز مهمی باشه عزیزم 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
مگه میشهههه🥺🥺

بله میشه بعدشم که من سه روز بعد قطع کردنش پریود میشدم نه هفت روز 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍