میشه گلم تاپیکو قفل نکن چند نفرو بگیرم چون واقعا سردرد میشم باقبو دیگه نمیتونم شرمنده میشم
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه میشه برای ازدواجم بگیر کی ازدواج میکنمممم لطفا حالم خوب نیست دعات میکنم🥲🙏🏼💔
زیر یکسال عزیزم ولی کلا یه کم حالات بچه بازیو اینا تو رفتارات افتاده درستش کن و کمی سر به هوایی.اطرافیانت رو حس مسیولیتت دو دل هستن
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
یعنی چی قبول میشیم یا نه ممنون میشم عزیزم الهی خدا براتون بهترینا رقم بزنه
بله مسیر زمانی کمی دوره ولی
کی ازدواج میکنمممم خوشبخت میشم لطفا هرچی میدونی بگو تو زندگیم سختی زیاد کشیدم دعات میکنم🙏🏼🥲
خوشبختی دست خودته عزیزه دل نه تو کارتا توکل به خدا