2777
2789
دوستان گلم تار ووت به شدت انرژی میگیره سردرد شدید گرفتم مشتریای خودم کارشون انداختم عقب چند روزه تع ...

باشه عزیزدلم میشه هروقت حالت بهتر بود لطف کنی برام بگیری؟ اسمم آیدا هست به نیت ازدواجم🥰🌱 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ان شاالله عزیزم ولی نذر یکی که فوت کرده کن اونو واسطه قرار بده از اقوام یا بزرگان.یه خانمی خیلی اذیت ...

عزیزم نمیشه جوابمو بدی بخدا خیلی حالم بده 😭 اگه میتونی یه تک نیت بگیر لطف میکنی

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

عزیزم نمیشه جوابمو بدی بخدا خیلی حالم بده 😭 اگه میتونی یه تک نیت بگیر لطف میکنی

اسم و اسم مادر

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
سلام عزیزم خسته نباشی گلم هزینه تک نیت چقدره؟

سلام عزیزم ۴۰ تومن برای نی نی سایتیا تخفیف داره⚘

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
عزیزکم فا ل کامل هم می فرمایی؟ 💕

سلام گلم 

کامل ۱۵۰(توضیحات کامل خودم.سوالی که شما دارید مثل حس طرف و بازگشت و نتیجه رابطه.باید ها و نباید ها .تک نیت )

تک نیت ۴۰

احساسی ۱۰۰=احساس بین دو طرف به صورت کامل تر از فا.ل کامل بیان میشه 

فا.ل تولد فقط روز تولد گرفته میشه ۷۰

فا.ل هفته فقط جمعه ها ۵۰

فا.ل مقایسه و....

تمامشون برای نی نی سایتی ها تخفیف کوچولو داره⚘