2789
عنوان

اجی ۱۱سالم💔

355 بازدید | 26 پست

بنا به دلایلی مجبور شدم برم اکانتشو چک کنم،رفتم تو پیامای ذخیره شدش،تمام تکستای غمگین،خودکشی،و....اینا تو پیامای ذخیره شده بود...اخه چرا بچه ۱۱ساله باید انقد ناراحت باشه...

ازونوروم منم یمدت افسردکی خیلی حاد داشتم که مدرسه به خانوادم گفت و اونا یمدت خیلی محلم میدادن و باهام اوکی بودن

با توجه به چتاش با دوستای مجازیش فهمیدم اون همه ی این مدت به من حسودی میکرده و میگفته احیم اگه بمیرخ ناراحت میشن،اما من مهم نیستم براشون،همه اینا به خاطر این بوده که خانوادم حواسشونو به من جمع کردن این مدت...

الان من چیکار کنم که حالش خوب شه؟اون تنها امید زندگیمه،نمیتونم حالشو اینحوری ببینم،از طرفی خانوادمم اهل مشاور  و اینا نیستن،نمیبرن

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

با اجازه استارتر میشه صفحه دوم اون تاپیکی که نوشته دارم دیوونه میشم از فکرش رو گزارش بزنید، هرکسی گزارش زد لایکم کنه براش حمد میخونم🥺

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

افسردگی دوران بلوغه و از شما کاری برنمیاد فقط یا والدینش باید اقدام کنن یا مشاور

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

علاقه ش ببین چه سمتیه اوقات دو نفره باهم بریزین ببرش بیرو و تفریحهمون چیزایی که دوست داره .. بهش بگو ...

اره تابستون بشه،لنتی هنوز ازمون ورودیام موندههههه،اینا تمومشن من باهاش وقت میگذرونم

الهی بگردم. درست میشه، بگذره علاقه ی تورو به خودش درک میکنه❤

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
خودت بهش محبت کن با خانوادت هم صحبت کن منم تو کلاس پنجم بهدخاطر همین دلم میخواست خودکشی کنم خانواده ...

وای اره،ولی مامانم بهش گفته بود یکم تحمل کنه تا من حالم بهتر شه،دوباره اوکی میشه همچی،اما ایشون فقط دلشون خودکشی میخاد

چون دیگه اون چیزا واسش تکراری شده

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
اره تابستون بشه،لنتی هنوز ازمون ورودیام موندههههه،اینا تمومشن من باهاش وقت میگذرونم

همینا بهش بگو 

بگو درسام سنگینه فقط منتظرم آزمون تموم شه با تو کلی برنامه بریزیم چه میدونم این چند وقته درگیر درس بودم دلم برات تنگ شده و...

خدانکنه...من همیشه پشتشم چه بفهمه چه نفهمه،من در هر صورت دوسش دارم و پیششم،اما ای کاش خودشم بفهمه اینو

همینا بهش بگو بگو درسام سنگینه فقط منتظرم آزمون تموم شه با تو کلی برنامه بریزیم چه میدونم این چند وق ...

بهش میگم اما براش مهم نیست،تابستون شده به زور میبرمش بیرون حال و هواش عوض شه