2777
2789
عنوان

اجی ۱۱سالم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 26 پست
خدانکنه...من همیشه پشتشم چه بفهمه چه نفهمه،من در هر صورت دوسش دارم و پیششم،اما ای کاش خودشم بفهمه ای ...

فاصله سنی منو خواهر بزرگم که الان ۳۲ سالشه تقریبا عین شماست، خیلی همو دوست داریم و عاشقققق همیم، بی دلیل یاد بچگیامون افتادم بغض کردم😭🥺

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فاصله سنی منو خواهر بزرگم که الان ۳۲ سالشه تقریبا عین شماست، خیلی همو دوست داریم و عاشقققق همیم، بی ...

وای اخییییی،خداحفظتون کنهههه،الهی همیشه رابطتون همینحوری بمونه

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
فک میکنی سنگم نسبت به ابراز محبت نمیتونه بی تفاوت باشه اینکه دیگه بچه س

نه واقعا هنوزم تو فکرای منفی داره غرق میشه،اما یه بخشیش تقصیر مامانمه

اجیم بهش میگه بیا بازی کنیم باهم،مامانم میگه حوصله ندارم،اونم میگه وقتی بچه میاری حوصلشو باید داشته باشی،اگه حوصله نداری خو بچه نیار،مامانمم میگه اشتبا کردم اوردمتون پشیمونم،اخه اینحوری با بچه حرف میزنن؟

خودت برو یه مشاور مشورت کن کخ چجوری با خواهرت رفتار کنی

سعی کن باهاش صمیمی بشی 

اکانت فیک بزن باهاش چت کن راهنماییش کن البته این ریسکش بالاست بفهمه تو بودی فاصله میفته بینتون

خودت برو یه مشاور مشورت کن کخ چجوری با خواهرت رفتار کنیسعی کن باهاش صمیمی بشی اکانت فیک بزن باهاش چت ...

اوهوم،منطقیه،نمیشه اکانت فیک بزنم چون گوشیمون مشترکه

اوهوم،منطقیه،نمیشه اکانت فیک بزنم چون گوشیمون مشترکه

پدر و مادرت گوشی ندارن؟

نمیتونی از گوشی اونا استفاده کنی؟ولی باید برنامه رو تو برنامه های مخفی گوشی بذاری کخ کسی ندونه و سرش نره