2777
2789
عنوان

خب چه خبر؟ خانواده خوبن؟༺༽دورهمی پاک کردن سبزی༼༻

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 43 پست
بله شکرک سالمم ولی بی پولام همین مشکلاتو دارن

نون خالی بخور ولی طالم باشی بهتره درسته پول هم خوبه به اندازه ای که خرج روزانه داشته باشی بعدش الان تا کار نکنی کسی بهت پولی نمیده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم تموم بحثمون سربی پولیه شوهرمم نمیذاره برم سرکار خسته شدم از بس تحمل کردم

تو خونه چرا کار نمیکنید؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
تو خونه چرا کار نمیکنید؟

چ کاری 

بعدشم من اومدم شهر غریب روانی شدم تنها تو خونه از ی خونه شلوغ اومدم تک و تنها  اینجا ن دوستی نه خواهری پامو از شهرمون بیرون نذاشتم یک ساله ک اومدم

به خدا همینا شانس دارن خواهر اون سبدو بیار سبزیارو بریزم توش

بفرمایید😁

اینو از چهارشنبه بازار گرفتم. خیلی خوبه، صورتیشو گرفتم چشم صغری دربیاد😒

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
چ کاری بعدشم من اومدم شهر غریب روانی شدم تنها تو خونه از ی خونه شلوغ اومدم تک و تنها اینجا ن دوستی ...

منم همینطور از شهر و خانواده شلوغ ماهی ۳ ۴ بار مهمونی.ببین من الان دارم مجسمه سازی میکنم کاره تابلو هم بعدش شروع میکنم کاش نزدیک بودی با هم کار میکردیم کدوم شهری؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
بفرمایید😁اینو از چهارشنبه بازار گرفتم. خیلی خوبه، صورتیشو گرفتم چشم صغری دربیاد😒

جنسش یه کم پر پری خواهر چیه این اشکال نداره داشتم مبگفتم پسره علی اقا دیدی ماشین خریده عینک دودیم میزنه همچین قیافه

جنسش یه کم پر پری خواهر چیه این اشکال نداره داشتم مبگفتم پسره علی اقا دیدی ماشین خریده عینک دودیم می ...

فک کرده همه دخترا دنبالشن😒

دیروز رفته با کت و شلوار یه دوغ بگیره بیاد😔

فک کرده اینجوری بالاشهریه

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
فک کرده همه دخترا دنبالشن😒دیروز رفته با کت و شلوار یه دوغ بگیره بیاد😔فک کرده اینجوری بالاشهریه

وای کراوات برق برقیم میزنه دیدی؟با دمپایم میاد 

خصوصی میگم اینجا میشناسنم

باشه عزیزم

وای کراوات برق برقیم میزنه دیدی؟با دمپایم میاد

اصلا ولش کن هرکی برا خودش زندگی میکنه، اصلا همین بهنوش که گفتم، براش خاستگار پولدار اومده رد کرده، سلیطه خانم فکر کرده پرنسسه شاهزاده با اسب سفید باید بیاد براش😒

اصلا ولش کن هرکی برا خودش زندگی میکنه، اصلا همین بهنوش که گفتم، براش خاستگار پولدار اومده رد کرده، س ...

عاشق هرکی برا خودشمم😆

اصلا ولش کن هرکی برا خودش زندگی میکنه، اصلا همین بهنوش که گفتم، براش خاستگار پولدار اومده رد کرده، س ...

بشینه تا بیاد اخرش که چی میدونستی دوست پسرم داره؟