2777
2789
عنوان

خب چه خبر؟ خانواده خوبن؟༺༽دورهمی پاک کردن سبزی༼༻

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 43 پست
من نمیرم بیرون😐انرژیشم ندارم😐سلامتییییی دیگه چه خبر؟

خوشبحالتتتتت
من واقعا از این سیکل هر روز هر روز بیرون بودن خستممممم
درس کار...
دوست داشتم مدرسه ای بودم و الان تابستونم بود با خیال راحت کیف میکردمممم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی خواهر قهر کردم تا ساعت ۲ بیرون پارک نزدیک خونمون بودم یهو زامبیای ته پارک دیدم دارن زیاد میشن ن ...

این زامبیا هم ولکن نیستناااا، امروز یکیشون مزاحم دختر خانم کبری یعنی نوه ی عمه صغری که میشه خواهر بهنوش، همونی که تو عروسی خالش که میشه زندایی ریحانه دیدیم. مزاحم اون شده بود ولکن نبود😔

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
ببین مشکلات هم تو پولداری هس هم بی پولی خودنون رو گول نزنید منتها با پول قابل تحمل ترو اکثر مشکلات م ...

منم مشکلاتم با پول حل میشه خاهر 

ولی کو پول؟ 

خیلی ناراحتم خیلییی 

۱۹ سالمه اما شدم مث ادم ۵۰ ساله انقد ک غم و ناراحتی این زندگی و میخورم 

فکری شدم 

عصبی و ناراحتم همش 

این زامبیا هم ولکن نیستناااا، امروز یکیشون مزاحم دختر خانم کبری یعنی نوه ی عمه صغری که میشه خواهر به ...

همون که النگوهاش تا کتفشه؟دماغشم تازه عمل کردع نکبت خانم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

میگم خانما تا دور همین بم تجربه بدین من انشالا دارم میرم اقدام ماشینمون رو فروختیم همش میگم نکنه با موتور شوهرم میریم بیرون باعث میشه نطفه بسته نشه  تجربتون چیه میخوام بعد اقدام دیگه نرم بیرون تاخدا چی بخواد 

اخه دق میکنم خونه من شهرغریبم هیشکی نیس بیاد پیشم

طرف پولداره لچه اش سرطان داره قده داره خوب نمیشه باپولم حل نمیشه برو خدارو شکرکن سالمی

سلامتی و پول هر کدومشون جای خودش. 

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
همون که النگوهاش تا کتفشه؟دماغشم تازه عمل کردع نکبت خانم

دقیقااااا، کبری هم جوری تربیتش کرده دست به سیا سفید نزنه😒

میگم خانما تا دور همین بم تجربه بدین من انشالا دارم میرم اقدام ماشینمون رو فروختیم همش میگم نکنه با ...

گلی من تجربه ندارم ولی برات از خدا بهترینهارو میخوام

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
منم مشکلاتم با پول حل میشه خاهر ولی کو پول؟ خیلی ناراحتم خیلییی ۱۹ سالمه اما شدم مث ادم ۵۰ ساله انقد ...

منم تموم بحثمون سربی پولیه   شوهرمم نمیذاره برم سرکار خسته شدم از بس تحمل کردم 

دقیقااااا، کبری هم جوری تربیتش کرده دست به سیا سفید نزنه😒

به خدا همینا شانس  دارن خواهر اون سبدو بیار سبزیارو بریزم توش