2777
2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 47 پست

واسه من نرمال هستن .رفت وامد ماهی ۲بار داریم.بدی نکردن البته شاید مسایلی که اینجا عنوان میشه تو نی نی سایت منم داشتم..اما کلا ادمی هستم جدی نمگیرم این چیزا رو.خودمون رو عشقه.اما انصافا از حق نگذریم تا الان حس اینو که عروس اون خونم رو نداشته ام مثل دخترشون باهام رفتار کردن.خوب کدروت توخانواده خودمونم پیش میاد .چه برسه خانواده شوهر.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک مادر شوهرم خیلی بهم بی محلی میکنه 

اخریش این 

که یک ماهه فهمیده حاملم یبارم زنگ نزده ی تبریک خشکو خالی بگه.یا اینکه میدونه خیلی حالم بده ی احوالپرسی 

سردم نکرده

گر نگهدار من ان است کـه من میدانمݥ........شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
خدا محیت بینتونو زیاد کنه میشه بگی چرا اگه ایرادی نداره؟

اونا خیلی مهربونن کلا مادرشوهرمن آدمیه که واسه عروساش مادره واسه دختراش مادرشوهر.

همشون رازدلشونوبامن میگن.یبار خواهرشوهرم باشوهرش دعواکرد اومد قهرخونه ما

تاقبل ازاینکه شوهرم بیاد همچیو واسم تعریف کردوگریه کرد انقد که بهم اعتماد داشت وهیچکس غیرازمن نمیدونه که باشوهرش اختلاف داره.برادرای شوهرمم که ازداداشم واسم عزیزترن.شوهرم صداشو واسم بلند کنه همونجابدجورضایه ش مبکنن

منم انقدر دوست دارم رفت و آمدمو کم کنم ولی نمیشه دلم میخواد بشینم تو خونه آدم رفت و آمدی نیستم ولی ه ...

قبول دارم.

اما اگر خودشون بخوان چنان پامونو از خونشون میبرن ک نگو

خانومیه خودته که اومده سمتت کلک نکنه توام جادو بلدی؟    

ازمحبت خارها گل میشود این جادوی منه بقیه جادوها کشک قدیما میگفتن مادر شوهرو داشته باش شوهرو داری حالا فرق کرده شوهرو داشته باشی همه چی حله 

من کلا رابطم خوبه باهاشون حتی چند ماه پیش پول لازم داشتن شوهرم هروقت مادرش زنگ بزنه بهش بهم میگه که مامان زنگ زده بود این میگفت اونو میگفت ....اون روزم گفت مامان زنگ زده بود پول کم داشتن دنبال پول بود.من گفتم از تو درخواست کرد.شوهرم نگفت نه.گویا به دایی بزرگه گفته اونم نداشته.من گفتم بپرس چقدر .ما بدیم ..

.شوهرم گفت ما که نداریم.بخاطرشون رفتم ۳تا از النگو هامو فروختم دادم.۴تومن شد.کلی هم تشکر کردن...

اونا خیلی مهربونن کلا مادرشوهرمن آدمیه که واسه عروساش مادره واسه دختراش مادرشوهر. همشون رازدلشونوبا ...

خداروشکر عزیزم

ایشالا ک هیچ وقت رابطتتون بد نشه