2777
2789

سلام دوستان پسرم دیر به دیر دسشویی میره خیلی اذیت میشه الان پنج ماهه اینطوریه یعنی درست از وقتی ازشیر گرفتمش دچار این مشکل شده. چن بار دکتر بردمش همش میگن ملین بده اخه تا کی ملین شمارو بخدا اگه یه دکتر فوق تخصص گوارش خوب که بتونه علت اصلی یبوستشو تشخیص بده میشناسین معرفی کنین   

ممنون دوستان

مامان مارتيا جان من دختر دوستم اين مشكلو داشت دكترش آزمايش ويتامين D داد متوجه شد كمبود ويتامين D داره بچه

دارو خورد و كلا خوب شد

انشاءالله پسر شما هم زودي خوب بشه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

سلام‌.منم پسرم مشکل یبوست داشت .هر صبح که بیدار میشه اولین کاری میکنم بهش نصف استکان اب جوشیده خنک شده توی دما اتاق میدم بعد یکساعت شکمش کار میکنه .تا حالا بدون دارو مشکلش رو مدیریت کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان مارتيا جان من دختر دوستم اين مشكلو داشت دكترش آزمايش ويتامين D داد متوجه شد كمبود ويتامين D دا ...

ممنون عزیزم خدا کنه پسر منم خوب شه بخدا تو یه شهر غریب سه چهار ماه یه بار میرم شهرستان پیش خونواده ام اونجاهم بخاطر همین مشکل روزگارمو سیاه میکنه حال اون بیچاره هارم میگیریم همش تو دسشویی  

سلام مامان مهربون یه پودری هست به نام پیدرولاکس دختر منم بیشتر مواقع یبس هستش دکتر دلیرانی گفتن تا شش ماه این پودر رو هر روز صبح ناشتا تو یه لیوان آب یه قاشق پودر بریزم هم بزنم بدم بخوره عالیه و اصلا هم جذب بدن نمیشه و یا روده رو تنبل نمیکنه فقط دفع رو راحت تر میکنه البته دکتر حبیبی بهم گفت کلا لبنیات گاوی رو قطع کن که با این کار کاملا دفع دخترم خوب شد ولی دکتر حبیبی گفت جای لبنیات گاوی بهش لبنیات گوسفندی یا بز یا شتر بده که اون رو باید از جای مطمعن تهیه کرد من از جایی شیر به گفته خودشون گوسفندی گرفتم ولی باز دخترم یبس شده