2777
2789
عنوان

چرا جاریم این رفتار رو داره

257 بازدید | 10 پست

امروز در مورد رنگ مو سوال داشتم چون خیلی رنگ کرده تجربه داره پیام دادم جواب نداد چند ماه قبل  هم زنگ زدم جواب نداد بعدشم زنگ نزد بعد تو مهمونی مادرشوهرمم به روی خودش نیاورد  منم گذشتم  چند هفته پیش هم اتفاقی منو شوهرم جاری و برادر شوهرم رو  جایی دیدیم مارو دیدن برادر شوهرم جلو اومد احوال پرسی کرد اون اصلا برنگشت بعد که شوهرش رفت پیشش دیدم بهش گفت نمیری سلام کنی که بعدش اومد سلام و احوالپرسی کرد دلیلش چی هست کدورتی هم ندارم باهاش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسوده یا میخواد مثلا خودشو بگیره پز بده یعنب پثلا من فلانم بهمانم محل چص نده بهش

یک مقدار همسرش از شوهرم وضع مالیش بهتره و ماشین جدید هم خریدن یعنی به خاطر این چیزا این رفتارهارو داره ؟

سوال نپرس بی خیالش شو بعضی از جاریا بی دلیل اینجورین

کاری نداشتم امروز سوال در مورد رنگ مو داشتم که اطلاعاتی نداشتم باز بیخود بهش پیام دادم حالا تا چند وقت مثل خوره میره رو اعصابم 

شاید فردا جوابتو بده ولی اگ نداد تومامونی بگو تحویل نمیگیری دیگ‌ فلانی چیزی شده ک جواب نمیدی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

کاری نداشتم امروز سوال در مورد رنگ مو داشتم که اطلاعاتی نداشتم باز بیخود بهش پیام دادم حالا تا چند و ...

جاری فامیل نمیشه که آدم بخواد ازش سوال بپرسه حالا کاری که شده تو هم مثل خودش برو تو قیافه