2777
2789
عنوان

وای مادرم 😭😭

192 بازدید | 14 پست

داشت میمرد انگار خدایا خیلی بد بود من جز مادرم کسی رو ندارم ی بابا دارم که نداشتم بهتر بود مادرم از حرص اینجور شد باور کنین، یهو افتاد شروع کرد به لرزیدن دهنش چفت شد دیگه دندون هاش درآوردن خر خر میکرد خیلییییی بد بود خیلی ترسیدم دیگه اورژانس زنگ زدیم اومد و قند و فشار گرفتن ازش بعد دوباره چک کردن سکته نکرده باشه خلاصه خیلی بد بود 

بعد گفت خیلی حرص خوردم از دست بابام ینی  😔😔

خدایا نجاتمون بده به خیر ، مادرم میخواد مهریه بذاره اجرا دعا کنید به خیر بگذره خیلی سختی کشیده خیلی 

😭💔

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

انشالله مادر همیشه سالم و سلامت باشند 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله مادر همیشه سالم و سلامت باشند

زنده باشین مرسی از دعاتون

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بمیرم اخی قلبم 🥺

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)
ناراحت شدم . از محیط متشنج دورش کن . مهریه بزاره اجرا ک باز حرص و استرس بکشه ؟

ببخشید ، چطور آخه 

عزیزم دیگه بابام داره خیلی میتازونه مادرم تحملش طاق شده میخواد بترسونتش ، الان چک و طلبکار داره ولی بابام کارت حقوق خودش رو گرفته ن میخواد جهیزیع بده نه فلان ، مادرم هم از اول ک کار کرده آورده تو زندگی 

بمیرم اخی قلبم 🥺

خدا نکنه عزیزم ببخشید 😔

ببخشید ، چطور آخه عزیزم دیگه بابام داره خیلی میتازونه مادرم تحملش طاق شده میخواد بترسونتش ، الان چک ...

درکت میکنم ولی اگه اقدامی میخاد بکنه نباید حرص بخوره بهش بگو مامان اگه میخای مهریه بزاری اجرا نباید استرس بگیری وگرنه نمیزارم . جو دادگاه و اینا خودش بده این بنده خدا با کدوم حال میخاد پا پیش بزاره ؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
خدا نکنه عزیزم ببخشید 😔

نه قربونت شم دلم گرفت براش 

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)
درکت میکنم ولی اگه اقدامی میخاد بکنه نباید حرص بخوره بهش بگو مامان اگه میخای مهریه بزاری اجرا نباید ...

نمی‌دونم بخدا دعا کن ممنونم ازت 😔

نه قربونت شم دلم گرفت براش

خدا نکنه عزیزم فداتم 😔💚

نمی‌دونم بخدا دعا کن ممنونم ازت 😔

توکل بخدا 

میفهممت تجربه های مزخرف این چنینی داشتم برا همین الان حالم خوب نیست اثرات سال ها قبله 😔

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
توکل بخدا میفهممت تجربه های مزخرف این چنینی داشتم برا همین الان حالم خوب نیست اثرات سال ها قبله 😔

مامان بابات یا زندگی خودت عزیزم 😔

پدر مادرم هنوز ک هنوزه باز هم اینطورن من تو اون خونه نابود شدم .....

هعی ، واقعا کار خوب اونایی میکنن که از جدا شدن نمیترسن و مامان باباشون پشتشونن