2777
2789

همیشه اینجا ما هممون در حال گفتن مشکلاتمون هستیم و ناراضی ایم 

اما زندگی ای که واقعا دوست داریم داسته باشیم چه شکلیه ؟؟

نمیگم اتفاق هایی که قراره بیوفته چه شکلیه 

یا چه اتفاق هایی که نیوفته 

زندگی ای که دوست دارید چه شکلیه مثلا به فرض صبح پاشید فلان کارو کنید ظهر این جوری کنید شبم یه کار دیگه و تا روز های بد و هفته و ماه های بعد 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

از زندگیم راضیم 

تنها چیزی که دوست دارم تغییرش بدم تو زندگیم وضعیت چشمامه

این که چشمام رو عمل کنم چون دیگه هر عینکی میگیرم بعد مدتی تار میبینم  باهاش و چشم درد و سر درد دارم همش

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی الانم خوبه فقط کاش اینقدر چالش های عجیب و غریب نداشت ....پدرومادرم سالم بودن ، خواهرو برادرم ازدواج میکردن و خودمم صاحب فرزندمیشدم و طعم مادرشدن را میچشیدم ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دوست داشتم هجده شوهر نمیکردم الان ک سی سالمه شاغل بودم مدرک ارشدمو داشتم و با یه شخص دیگه ازدواج میک ...

حالا که ما هجده شوهر نکردیم و دکتری گرفتیم و دبیر شدیم کجا رو گرفتیم خواهر ؟ 

حالا که ما هجده شوهر نکردیم و دکتری گرفتیم و دبیر شدیم کجا رو گرفتیم خواهر ؟

استقلال مالی 

استقلال عمل 

اعتماد به نفس

من الان دارم دستو پا میزنم ب جایگاهی ک دوست داشتم ارزوم بود برسم این چیزی نبود ک من میخواستم

استقلال مالی استقلال عمل اعتماد به نفسمن الان دارم دستو پا میزنم ب جایگاهی ک دوست داشتم ارزوم بود بر ...

می دونم حرفم رو نمی پذیری 

اما باور کن برای ما هم چندان آش دندون سوزی نیست والله ..

من الان تنها چیزی ب شدت حالمو خوب میکنه بچمه هیچ امید دیگه ای ندارم

همون یک دنیاست والله 

با بچه ات خوش بگذرون و کم کم پیشرفت کن 

مگه همه چیز درسه ؟ 

آروم آروم خیاطی یاد بگیر و یک خیاط ماهر بشو 

همون یک دنیاست والله با بچه ات خوش بگذرون و کم کم پیشرفت کن مگه همه چیز درسه ؟ آروم آروم خیاطی یاد ب ...

فوق دیپلم نرم افزار دارم دوره های برنامه نویسی سئورو میرم ولی با بچه ی شیطون روند پیشرفتم خیلی کنده و این باعث دلسردی خستگی و نا امیدیم شده همش میگم کاشکی تغییر رشته نمیدادم واسه. کارشناسی الان جایگاهی ک میخواستم میرسیدم

خب تو خودت موفقی فقط اعتماد به نفس کافی نداری همین

خستم 

الان گرافیک بلدم سایت بلدم سئو بلدم 

ولی اینا همه مطالب پراکندست ک به هیچ دردی نمیخورن باید تو یه تخصص خودمو بکشم بالا ک هر بار یه چیزی پیش میاد 

متاسفانه وسواس فکریم دارم مثلا میترسم بزارمش مهد یا خونه ی کسی 

باید یک سال مداوم روزی چهار پنج ساعت تلاش کنم پارسال گذاشتم مهد روز سوم با تب 39 تحویلش گرفتم انقدر بدحال شد سکته کردم زنگ زدم گفتم دیگه نمیارمش🥺 

توی زندگی رویاییم یه پزشک متخصص زنان زایمانم که شوهرم یه شرکت داره و عاشقمه مثل فیلم عاشقانه سهیل عاشق پگاه بود 🤣🤣 وای رابطمون باهم خیلی خوب بود دوتابچه هم داشتم آرمان و دلوان 😐