2777
2789

چند ماهیه یه خواستگار با اخلاق خشک و سرد دارم که ولم نمیکنه از یه طرف هم مدام ایراد میگیره ازم و توقعاتی داره که من نمیتونم از عهده شون بربیام نمیدونم چیکار کنم هر موقع هم میخوام بگم ما باهم جور نیستیم یه جور قانع میکنه که نه تو میتونی ما میتونیم و فلان در کل روز هیچ زنگ و.. نمیزنه سرگرم کارشه کارش تعمیرات صافکاری و ایناست اکثرا مشغوله کاره دروغ نمیگه ولی من دوست دارم طرفم بهم ابراز علاقه کنه تو این چندماه بجز یکبار ابراز نکرده و مدام هم میگه بخودت برس نمیدونم دوسم داره یا نه ولی این رفتارای ضد و نقیضشو نمیفهمم،،،چرا اینطور رفتار میکنه ؟ 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

اگه ادرس محل زندگیتو‌ندارهبدون خداحافظی برو

راهش اینبعد‌خطتتو‌خاموش کن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ادرس محل زندگیتو‌ندارهبدون خداحافظی بروراهش اینبعد‌خطتتو‌خاموش کن

مزاحم نیست اصلا مزاحمتی نداره کبریت بی خطره فقط میخوام بدونم چرا ضد و نقیض رفتار میکنه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

تو هم توقع کن ازش. بذار قشنگ به دعوا بکشه. چون تو خودتو خواسته هاتو ابراز نمی کنی. فقط از خواسته اون خوشت نیمده. اون با خودش فکر می کنه مشکلی نیست. شروع کن مثل خودش گفتن توقعاتت. میذاره میره

تو هم توقع کن ازش. بذار قشنگ به دعوا بکشه. چون تو خودتو خواسته هاتو ابراز نمی کنی. فقط از خواسته اون ...

اره دقیقا من هیچی نمیگم یعنی میگم توقعی ندارم 

مزاحم نیست اصلا مزاحمتی نداره کبریت بی خطره فقط میخوام بدونم چرا ضد و نقیض رفتار میکنه

ولش کن

اصلا 

همسو نیستید 

پس بلاکش کن

یا هرچی زنگ‌میزنه‌‌ پیام‌میده ج‌نده

وقتی. ج میدی فکر میکنه داری ناز میای

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من بایکی بودم خیلی دوسم داشت شغلشم به شدت سخت بود روزی15ساعت سرکار ولی تو تایم نهارش یاوقت استراحتش ...

این یک یا نهایت دو پیام میده

اره دقیقا من هیچی نمیگم یعنی میگم توقعی ندارم

شروع کن بگو تو منو دوست نداری.ابراز علاقه نمی کنی. به خودت برس‌. فلان چیزتو تغییر بده. می دونم برای کسی که نکرده سخته. ولی من خودم با کسایی که این مدلی بودن مجبور شدم همینجوری تهش قاطی کنم. چون هرچی می گفتم فلان کارو بکن. صحبت کنیم ببینیم تفاهم داریم یا نه. اصلا فقط تو فکر خودش بود. تهش رک و راست و باعصبانیت حرفامو زدم و کات کردم

شروع کن بگو تو منو دوست نداری.ابراز علاقه نمی کنی. به خودت برس‌. فلان چیزتو تغییر بده. می دونم برای ...

اره باید از اول همین کارو میکردم 🌼🌷

خودتو بگیر سرد شو شاید به خودش بیاد

والا منم دیگه بی تفاوتی میکنم براش پیامشو یه روز بعد سین میکنم و مثل خودش یک کلمه ای جواب میدم