2777
2789
عنوان

ازاد شدمممم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1919 بازدید | 133 پست
ضایع بازی خوبه🤕😂(وی خود استاد ضایع بازیستتتت😂💔)

فدای سرمون 😂

سه شنبه ی هفته ی پیش دیدیم همو ،بعد از دو هفته دیده بودمش ...داشتم برای یکی از بچه ها توضیح میدادم چیا عوض شده و ...یه هو که دیدمش اصلا دهنم قفل کرده بود 😬اینقدر ضایع آخه ...

از اون ور باز تو یه مسیری دیدمش ،جلو خودش زدم تو سر و پام 😂خیلی ضایعم ...

از ورم یکی از بچه هاشون گیر داده بهم ...حس بدیه 🫠

You're all the things I've got to remember

اره متاسفانه ولی با این کار بیشتر حس حقارت بهشون دست میده🥲😂، آدما ب شکلای مختلف میتونن دیده بشن، ا ...

به به چه گل دختر فهمیده ای درد و بلات بخوره توی سر این ذلیل مرده ی کم عقل

تو پیشی منی و میو💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میفهممم🤣🤣🤣🤣چ داستانیه این دکترا😂

اوهوم 😂فکر کن طرف هنوز علوم پایه شم نداده ،دکتر آخه 🫤

وقتی بهم میگفت عادت ندارم به اسم کوچیک صدام بزنن میخندیدم ولی بعدش که اومدم جلوتر فهمیدم ماجرا رو 😂

فدای سرمون 😂سه شنبه ی هفته ی پیش دیدیم همو ،بعد از دو هفته دیده بودمش ...داشتم برای یکی از بچه ها ت ...

وای میفهمم ادم انگار خل میشههه، من ب خودشم گفتم، گفتم فلان خیلی صایع بودم؟ 😂😂

میگفت اره🤣🤣🤣کاملااا

بگو نمیخوای خب، از پسرای نفهم چقد بدم میاد اخههه

💍

اوهوم 😂فکر کن طرف هنوز علوم پایه شم نداده ،دکتر آخه 🫤وقتی بهم میگفت عادت ندارم به اسم کوچیک صدام ب ...

🤣🤣🤣🤣وایییییی

ارهه دوست منم میگفت حالا از استاژری ی چیزییی

اخه بنده خدا تو ک هنوز گیری تو علوم پایه نگو دکترررنگوو😂🤣🤣

دوست من بخواد خبر بگیره میگه دکتررررر چ خبر، با همین غلظت😂🤕

💍

وای میفهمم ادم انگار خل میشههه، من ب خودشم گفتم، گفتم فلان خیلی صایع بودم؟ 😂😂میگفت اره🤣🤣🤣کاملاا ...

وای 😂😂😂 من فقط بهش گفته بودم میبینمت ناخودآگاه خنده ام میگیره 😂بی تربیت داره تلافی میکنه 🤣

مسئله همینه ،مستقیم نمیگه 🫤ولی جاهایی که نباید باشه هم هست 😶شاید باورت نشه ،طرف اولین کراش دانشگاهم بوده 😂ولی به مرور که این بشر اومد تو زندگیم ،این کراش اولیه هم فراموش شد ،به خصوص که زیاد با دخترا دیده بودمش 🫤من نمیفهمم واقعا این همه دختر خوشگل دورته چرا گیر دادی به من ...

یه مدت بیخیال شده بود از وقتی با کسرا دیده بود منو ...

باز تو این مدت کوتاه شروع شده بود رفتاراش ..‌.

🤣🤣🤣🤣واییییییارهه دوست منم میگفت حالا از استاژری ی چیزیییاخه بنده خدا تو ک هنوز گیری تو علوم پایه ...

😂😂😂👌🏻

چه خبره واقعا 😂

باز خوبه بیشتر بچه ها به اسم کوچیک و فامیلی صدام میکنن ،متنفرم از اینکه یکی بهم بگه دکتر 😂

ولی در کل آدمایی که ما دست گذاشتیم روشون ،یه کم سختن ،خدا به دادمون برسه فقط 😂 

وای 😂😂😂 من فقط بهش گفته بودم میبینمت ناخودآگاه خنده ام میگیره 😂بی تربیت داره تلافی میکنه 🤣مسئله ...

منم خندم میگیرهههه🤣🤣🤣

پسرا عجیبن واقعا، هرچی کم محل کنی انگار برعمس جواب میده 

💍

منم خندم میگیرهههه🤣🤣🤣پسرا عجیبن واقعا، هرچی کم محل کنی انگار برعمس جواب میده

خیلی ...

اصلا بی محلی جوابه ،حتی از وقتی بی محلی میکنم ،به طرز عجیبی آدمی که منو تو فضای اجتماعی میرونه و سخت بود تاثیر بذارم روش ،تو واقعیت متفاوت عمل میکنه و جلب توجه میکنه 😶...هر چند دوتامون گند زدیم تو مجازی 😂