2777
2789
عنوان

ازاد شدمممم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1919 بازدید | 133 پست
فدای سرت ...دیدین همو ؟😶

ن هنوزززز

امتحان هامون اینجوریه ک موقعی ک من خونه بودم اون دانشگاه موقعی ک اون خونه من دانشگاه😂💔میدونم هفته دیگه قطعی میبینمش، زودترشو مطمئن نیستم🤕💔

💍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره درسته، تو هم چون شمالی میدونی من کجا، ولی اینجا کسی نمیدونه رودسر کجا میشه🤣🤣 فدا ذوقت ک🥲🥺 اه ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13493389/%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%aa%d8%b1%d9%85-%d8%aa%d8%a7-%da%a9%db%8c-%d8%a8%d8%b1%da%af%d8%b2%d8%a7%d8%b1-%d9%85%db%8c%d8%b4%d9%87

پست اخر این تاپیکو ببین   بعد برو تاپیکای اون فردو بخون   

خب لاهیجان رو هم خیلیا نمیدونن از گیلان فقط رشت و انزلی رو میشناسن 😂💔

اره عزیز دلم بخدا خیلی دوست داشتنی هستی طوری که خودم دلم خواست سر صحبتو باهات باز کنم ❤🫂🥲

تو پیشی منی و میو💙

ن هنوززززامتحان هامون اینجوریه ک موقعی ک من خونه بودم اون دانشگاه موقعی ک اون خونه من دانشگاه😂💔مید ...

ای بابا 🥲

باز هفته ی دیگه خوبه 😁

ما هم هفته ی دیگه اولین امتحان مشترکمونو داریم 😂هر چند تو این چند مدت همو دیدیم دو سه باری ولی من دقت نکردم بهش 😂

نه که با کاربری فیک پیام داده بودم برای یکی از چیزای مشترکمون ،تهش که فهمید خودمم فکر کنم منم کلشو زدم پاک کردم 😶کنجکاو بودم واکنشش نسبت به خودمو ببینم که قسمت نشد 😂

You're all the things I've got to remember

ای بابا 🥲باز هفته ی دیگه خوبه 😁ما هم هفته ی دیگه اولین امتحان مشترکمونو داریم 😂هر چند تو این چند ...

وایییی🤣🤣🤣عالی عمل میکنیییی

ماهم امتحان مشترکمونه هفته بعد😁درس شناوره برا همین 

💍

وایییی🤣🤣🤣عالی عمل میکنییییماهم امتحان مشترکمونه هفته بعد😁درس شناوره برا همین

فکر کن نوشته بودم دکتررررر 😂

نه که یه بنده خدایی دکتر صداش میکنه ،خواستم کنایه بزنم 

هی میگفتم تا ۷ پیام نداد پاک کن ،باز گفتم تا ۶ و ۴۵ صبر میکنم ،باورت میشه ۴۲ دقیقه جواب داد 😂استرس داشتم 😶

واو 😂حقیقتا برگام از این حجم از شباهت  😂امتحان مشترک هفته ی بعد 💀

وا😶 عقده ای کاملا معلومه😐 بخیالش اره دقیقا😂 ویییی🥺😭 شمام همینطورررر

یعنی عقده و حقارت و سر در باسن بقیه از سر و روش میباره

من چندتا از تاپیکاشو خونده بودم ته تاپیکاش بقیه اومدن بابت دل شکستنای این بیشعور نفرینش کردن سرش توی ماه تحت همه ست 😂😂😂

تو پیشی منی و میو💙

فکر کن نوشته بودم دکتررررر 😂نه که یه بنده خدایی دکتر صداش میکنه ،خواستم کنایه بزنم هی میگفتم تا ۷ پ ...

وای ماهم ب مسخره با دوستامون هی میگیم دکککترررر🤣🤣🤣خیلی سمه 

اره واقعا😁😂

💍

فکر کن نوشته بودم دکتررررر 😂نه که یه بنده خدایی دکتر صداش میکنه ،خواستم کنایه بزنم هی میگفتم تا ۷ پ ...

ضایع بازی خوبه🤕😂

(وی خود استاد ضایع بازیستتتت😂💔) 

💍

یعنی عقده و حقارت و سر در باسن بقیه از سر و روش میبارهمن چندتا از تاپیکاشو خونده بودم ته تاپیکاش بقی ...

جدی بعضیا نمیدونم از سر چی ولی میخان درباره همه چی نظر بدن و بگن ماهم وجود داریم😐🔪 

کمبود توجه بیداد می‌کنه 😔

ظاهری استوار با قلبی مچاله از درد؛

جدی بعضیا نمیدونم از سر چی ولی میخان درباره همه چی نظر بدن و بگن ماهم وجود داریم😐🔪 کمبود توجه بیدا ...

وای دقیقا همینه هااااا اینا خیلی دوس دارن به چشم بیان و دیده شن😂

تو پیشی منی و میو💙

وای ماهم ب مسخره با دوستامون هی میگیم دکککترررر🤣🤣🤣خیلی سمه اره واقعا😁😂

ولی من اینجا جدی بودم 😂مثلا میخواستم رسمی باشم ،اینی که میگم از فارغ التحصیلای دندونمونه ،بهش میگه دکتر فلانی 😂هر سزی که میگفت میترکیدم ...میخواستم بگم جو کلاس گرفته منو 😂

وای دقیقا همینه هااااا اینا خیلی دوس دارن به چشم بیان و دیده شن😂

اره متاسفانه ولی با این کار بیشتر حس حقارت بهشون دست میده🥲😂، آدما ب شکلای مختلف میتونن دیده بشن، اینا دیگ راه بدش و انتخاب کردن🐈‍⬛

ظاهری استوار با قلبی مچاله از درد؛