2777
2789
عنوان

روده تحریک‌پذیر

46 بازدید | 4 پست

سلام دوستان لطفاً کسانی که درگیر روده تحریک‌پذیر هستند جواب بدن 

من واقعا دردهای خیلی بدی زیر شکمم سمت چپ شکمم احساس میکنم اینقدر شدید و سوزش داره که کل روزم اصلا نمی‌دونم کی شب و روز میشه همه کار کردم فایده نداره گاهی اینقدر درد شدید و طولانیه و چیز سفت تو شکمم حس میکنم که میگم نکنه چیز دیگه باشه لطفا اگر این درد رو تجربه کردین میشه بگید چه علایمی با چه شدتی بوده و چکار کردید که بهتر شدین واقعا کمک می کنید🌷🌷

بعله من درگیرم از بچگی 

روده تحریک پذیر از نوع شدید دارم 

شما اول از همه تغذیه ات مهمه نفخ غذا رو حتما بگیر 

استرس بدترش میکنه 

هر روز صبح حموم بگسر دوش بگیر و ورزش کن 

من الان نزدیک دو ساله الهی شکر حمله و درد شدید روده نداشتن قبلا چنان دردی میگرفت که تا سرم نمیزدن بهم یه آمپول بود هستش بلد نیستم نمیزد تو سرمم روده دردش ول نمیکرد از دردش جیغ میزدم

بعله من درگیرم از بچگی روده تحریک پذیر از نوع شدید دارم شما اول از همه تغذیه ات مهمه نفخ غذا رو حتما ...

ممنون گلم من تابستون میاد بدتر میشم هم تحرکم بخاطر گرما کم میشه هم اضطرابم بدتر میشه

پیش روانپزشک هم رفتین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فستینگ‌ طولانی مدت+ویتامین‌دی‌ و منیزیوم

ب۱

ملاتونین 

ایبروگل 

فمی‌لاکت 

اعصاب روده شما آسیب دیده‌ باید استرس رو کنترل کنید 

مدیتیشن و مراقبه

برای درد 

هیوسین یا دی‌سی‌کلومین 

خیلی شدید کِترولاک ولی اثر کوتاه مدت 

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.