2777
2789
عنوان

روزنشيني😁

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 148 پست
یه سوال از خانومایی که شبا هم میان همسراتون غر نمیزنن بگن چرا همش تو گوشیتی به من توجه کن؟   & ...

من وقتی همسرم خونه اس نمیام اگر سرِ کار نباشه معمولا وقتهایی که حمامه یا دستش بنده یه کاریه یا خوابه میام

تابحال نشده غر بزنه جرات نداره غر دونش رو در میارم😂

اما خب کلا دوست ندارم وقتی خونس حواسم بهش نباشه گناه داره

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب راحتیاااا    

مگه میشه آدم با شوهرش راحت نباشه 😐😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
تو 2 هفته دیگه میزایی واسه چی سرپایی بچه😠😠😠

اخه بهداشته بم گف بچه اومده پایین فردا برو برا زایمان منم توهم زدم ک حالا بچه میاد دارم کارای عقب افتادمو میکنم. البته باید ببینم دکترم چی میگه عصرمیرم پیشش

فرزندم؛ آنچه که برای خود میپسندی به دیگران ارتباطی ندارد و آنچه که دیگران می پسندند هم به تو ارتباطی ندارد.(لزوما در حیطه حریم شخصی)
حالا برعكس بيايم بريم😁

کجا بریم....

ددر دو دور .....😁😀

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آره منو با این شیکم اینور اونور نکنید بذارید یه گوشه بـیـشیـنم آب پرتقالم رو بخورم و نیگا کنم😂

نوش جونت 😍تو  و هوم مهمون وي آي پي ما😁

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
من وقتی همسرم خونه اس نمیام اگر سرِ کار نباشه معمولا وقتهایی که حمامه یا دستش بنده یه کاریه یا خوابه ...

😂😂

غر دونش و پاره کن که بن کل راحت شی 😆

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
اوف بیا بشین تو از من واجب تری 😋

اخ فدات خواهری😂😂

فرزندم؛ آنچه که برای خود میپسندی به دیگران ارتباطی ندارد و آنچه که دیگران می پسندند هم به تو ارتباطی ندارد.(لزوما در حیطه حریم شخصی)
اخه بهداشته بم گف بچه اومده پایین فردا برو برا زایمان منم توهم زدم ک حالا بچه میاد دارم کارای عقب اف ...

امان از دستِ این بهداشت😠

کلا یه ماما دارن با یه سونیک من نمیفهمم اینهمه تشخیص تخصصی رو از کجا میدن😂

نمیزایی بابا بگیر یه جا بیشین

.Pain🔥you made me a believer

نوش جونت 😍تو  و هوم مهمون وي آي پي ما😁

اخ جون 😍من بايد بگم انبهههههه 😁😁😁😁فعلا رو انبه گير كردم 🤦‍♀️😂😂😂😂😂😁

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️